2777
2789
عنوان

فقط خانوم هایی ک بچه نمیخاید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست
من دارم ستا 🤭

😁خدا حفظشون کنه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفت ساله ازدواج کردم اوایل به خاطر اینکه اوضاع مالیمون خیلی اوکی نبود نمیخواستم الان چون با شوهرم ...

انشالله حل بشه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چقدرر خوب از اول همون سر این موضوع ب توافق رسیدین؟  چرا همه خاستگارای من بچه میخوان اونم ن ی ...

ازین حرفازیاده شوهرمن چهارتامیخواست .حالا میگه همین یکی 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

چقدر خوب هرکی نمیخواد اینجا حرفشو بگه هرکسم میخواد توی تاپیکای دیگه نی نی سایت گلستان میشه اگه همه باور کنن کسی اینجا با ریپ زدن نمیتونه نظر کسی رو عوض کنه

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

ب نظرم مسعولیت خیلی سختی هست بچه دار شدن 

از  اول گفتیم نمی‌خاییم تا الان که ۶ سال گذشته پشیمون نشدیم .اتفاقا رابطم با  بچه ها اوکی ...

عین من.. منم اصلا حوصله ندارم