باژو مدیر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 415 عنوان پارتنر می خوام... | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 51 پست برای درس خوندن نیاز به یه پارتنره درسی دارم ، که اونم پا به پای من درس بخونه.کی پایست؟ از فردا باهم برنامه بریزیم. 1403/01/08 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باژو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 415 اتفاقا هدفم وکالته 🥲 البته امسال شرایط سنی برای فرهنگیان دارما ولی خب حس میکنم علاقه ندارم&n ... پول تو فرهنگان نیست..وکالت عالیه. اگر که سر و زبون داشته باشی و ایشالا وقتی قبول شدی ؛ در کنارش رو فن بیانت هم کار کنی. عالی میشه.کدوم شهر هستی برای دانشگاهت به امیدخدا؟
چیپس_سرکه_هسدم عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8529 پول تو فرهنگان نیست.. وکالت عالیه. اگر که سر و زبون داشته باشی و ایشالا وقتی قبول شدی ؛ در کنارش رو ... من شیرازیم تقریبا واسه وکالت فن بیان خوبی دارم البته بقیه اینو میگن 😅 •💎•
باژو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 415 من شیرازیم تقریبا واسه وکالت فن بیان خوبی دارم البته بقیه اینو میگن 😅 پس ایشالا که موفق میشی.دانشگاه های شیراز عالیه.
چیپس_سرکه_هسدم عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8529 پس ایشالا که موفق میشی. دانشگاه های شیراز عالیه. ممنون 🤍من خیلی علاقه به درس دارم ولی خب یه سری مشکلات برام پیش اومد که حدود ۴/۵ سال کنار گذاشتم •💎•
باژو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 415 ممنون 🤍 من خیلی علاقه به درس دارم ولی خب یه سری مشکلات برام پیش اومد که حدود ۴/۵ سال کنار گذاشتم&n ... ایشالا که الان شروع کردی پس لیاقتشو داری. میترکونی دختر افرینبهت افتخار میکنم😍
چیپس_سرکه_هسدم عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 8529 ایشالا که الان شروع کردی پس لیاقتشو داری. میترکونی دختر افرین بهت افتخار میکنم😍 انشالله شما هم بتونین بهترین نمره رو تو امتحانات نهاییتون و بعد هم بهترین رتبه و بهترین دانشگاه رو بیارین 🤍خوشحال شدم از صحبت باهاتون کلی انرژی مثبت گرفتم ازتون •💎•
باژو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 415 انشالله شما هم بتونین بهترین نمره رو تو امتحانات نهاییتون و بعد هم بهترین رتبه و بهترین دانشگاه رو ب ... ممنونم. منم خیلی خوشحال شدم صحبت کردیم.موفق باشی عزیزم❤