2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم . کاش حداقل هم پایه بودیم. وضعیت درسیت چطوره؟

متوسط 

باید برای نهاییا یه غلطی کنم اینطور فایده نداره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

من کنکوریم انسانی البته بعد از چند سال ترک تحصیل دوباره شروع کردم فک نمیکنم امسال رتبه خوبی بیارم ه ...

خیلی خوبه ، موفق باشی.

به طور تقریبی روزی چند ساعت مفید مطالعه داری؟

درسته کمیت مهم نیست کیفیت مهمه ، می خوام کلا بدونم وضعیت درسخونیت چطوره؟

۱۷ ، شما چی؟

۲۵ 

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
خیلی خوبه ، موفق باشی. به طور تقریبی روزی چند ساعت مفید مطالعه داری؟ درسته کمیت مهم نیست کیفیت مهم ...

ممنون عزیزم همچنین 🤍 

تا قبل عید روزی ۸ ساعت از بعد عید تا الان خابم بهم خورده روزی ۵ ساعت میتونم درس بخونم 

البته من در کنار درس متاهلم و بچه هم دارم کارم سخته 

•💎•

پس پارتنر درسی بدردت نمیخوره

نه کاش هم سن تو بودم 

موفق باشی ایشالله پارتنر هم پیدا میکنی 

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
ممنون عزیزم همچنین 🤍  تا قبل عید روزی ۸ ساعت از بعد عید تا الان خابم بهم خورده روزی ۵ ساعت می ...

اوه اره... 

پس کارت خیلی سخته ، ایشالا که حسابی موفق بشی😍

چه رشته ای مد نظرته؟

من قبل اینکه بیام ریاضی عشق وکالت بودم.

اما دیدم برای ریاضی ساخته شدم..

اوه اره...  پس کارت خیلی سخته ، ایشالا که حسابی موفق بشی😍 چه رشته ای مد نظرته؟ من قبل اینکه ...

اتفاقا هدفم وکالته 🥲 

البته امسال شرایط سنی برای فرهنگیان دارما ولی خب حس میکنم علاقه ندارم 

•💎•