2777
2789

من موندم تو نی نی سایت ملاک انتخاب شوهر چی بوده

ی سمندون سیاه قد کوتاه کچل که خرجی نمیده بد دهن هم هست دائم و کتک میزنه توهین میکنه و خیانت میکنه

حالا خانم ها تو سایت من دوسش دارم درسته خیانت میکنه دست بزن داره فحش میده اما محبت داره خواهر من محبت کیک یزدیه

دم به دقیقه هم تن و بدن خانواده رو میلرزونید با این شوهر کردن دستتون هم بیست و چهاری جلو پدر برادر عمو و دایی و اهل محل درازه

آخرش هم همیشه سیاه و کبودی آخر سرم اون پولی که رفتی از خانواده گدایی کردی خرج زید آقایی میشه

حرف خانم ها هم اینه

پشتوانه ندارم حمایت نمیشم خونه شوهر واستون کیک یزدی بار گذاشتن

شوهرمو دوس دارم نه گلم دوس نداری تو آویزون شوهر هستی برای همین اون بی خاصیت هر غلطی بخواد میکنه

دلم فقط واسه اطرافیانتون میسوزه یعنی 🤚🤚🤚🖐️🫳🫳🫳🫳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من بعضی چیزها رو میبینم حیرت میکنم.

آخه اصلا بعضی چیزا از اون مسائلی نیستن که بعد ازدواج معلوم بشن. تو جلسات خواستگاری یا رفت و آمد با خانواده قشنگ میزنه بیرون.

نمی‌دونم دقیقا به چه آیتم‌هایی توجه کردن که چنین مسایل مهم و آشکاری نادیده گرفته شده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من میگم ادم اگه موقع خیانت و بدرفتاری دیدن پشتوانه و مهارت درامد زا نداشته باشه تقصیر خودش نیست

ولی اگه دوسال بعدش همچنان شرایطش همون باشه تقصیر خودشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من میگم ادم اگه موقع خیانت و بدرفتاری دیدن پشتوانه و مهارت درامد زا نداشته باشه تقصیر خودش نیست ولی ...

دقیقاً.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!