2777
2789
عنوان

وای خیلی بد شد؟انقد ناراحتم

159 بازدید | 10 پست

امشب مهمونی بودیم خونه فامیلا شوهرم 

مرده صاحبخونه فیلم کنسرت معین رو گذاشته بود که آره برادرش اونجا بوده و رفته کنسرت معین و لایو گذاشته و اونم ضبط کرده بود تو تلوزیون نشون میدادمون و فلان 

منم اینا رو داشت بچم اذیت میکرد خوب متوجه نشدم کی فیلم گرفته و کجا من فکر کردم لایو همینجوریه 

داشتیم میدیدم همش در و دیوار گرفته بود منم گفتم  همش در و دیوار میگیره که خواهرشوهرمو شوهرم اشاره من کردن هیچی نگو برادرش گرفته😑پسر فامیلشونم ۱۵ سالشه انقدر بی ادبه اومد پیش من گفت خاک تو سرت چه سوتی ای دادی

الان شوهرم خونه نیس بیاد انقدر دعوام میکنه چرا سوتی دادم😭انقدر بچم اذیتم کرده بود خب گیج بودم بدم میاد دیگه تو جمعشون باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اومدتوشروع کن به گلگی خودش کم کم اونجاروقطع میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چرا من سوتی ای حس نمیکنم..اصن سوتی باشه به خاطر سوتی پسر ۱۵ ساله باید بگه خاک تو سرت؟.. نمیگیرم

از بس بی تربیته 

دیشب خواهرشوهرام سربه سرش گذاشتن ازش سوتی گرفتن حالا میخواست تلافیش سر من در بیاره منم جوابش ندادم هی چی گفت گفتم اشکال نداره

از بس بی تربیته  دیشب خواهرشوهرام سربه سرش گذاشتن ازش سوتی گرفتن حالا میخواست تلافیش سر من در ...

من جات بودم میزدم تو دهن پسره 

چرا از شوهرت میترسی؟ نترس بابا 

حرف بدی نزدی 

چیزی گفت بگو حرف اون پسر بی ادب رو نشنیدی زنت رو تو جمع کوچیک کرد، جوابش رو بدی  بزنی تو دهنش 

حرف منو شنیدی ؟؟

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
من جات بودم میزدم تو دهن پسره  چرا از شوهرت میترسی؟ نترس بابا  حرف بدی نزدی  چیزی ...

آروم گفت 

بعدش گفتم کاش همونجا برخورد کرده بودم بجای سوتی گرفتن ازهم دیگه تربیت یاد بچه هاشون بدن