2777
2789
عنوان

اگر شوهر من بزرگتر باشه از خواهرش كي بايد زنگ بزنه براي عيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 20 پست
اخه من چند ماه پيش زنگ زدم و جوابم رو نداده هنوز . گفت سر كار هستم كه ديگه زنگ نزد. كلا بي عاطفه هست ...

بنظرم از اون دسته افراده که حس خود بزرگ بینی داره و فکر می‌کنه از عرب و عجم همه گماشتن،اصلا این کارو نکن چون این شخصیت با این تعریف شعور جواب درست و برخورد خوش و نداره از من گفتن!!!

همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️

راستش خانواده شوهر من أصلا نميخوان رابطه باشه. من بهشون زنگ ميزنم خيلي شود هستن و ميگن ما كار داريم. ...

ببحشید دیر جواب میدم ولی اینقدر ذهنتونو درگیر این مسایل نکنید تماس بگیرید عید رو تبریک بگید و سلام و حال و احوال کنید و تمومش کنید  و قال قضیه رو بکنید و بی خیال که اونا چی هستن و کی هستن قطعا بعد از این که تلفن زدید یه بار سنگینی از رو دوشتون برداشته میشه حدااقلش اینه که خودتون تکلیفتون با خودتون مشخصه اینقدر وقت با ارزشتونو به این چیزای بی اهمیت اختصاص ندید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببحشید دیر جواب میدم ولی اینقدر ذهنتونو درگیر این مسایل نکنید تماس بگیرید عید رو تبریک بگید و سلام و ...

اخه چرا همش من بايد زنگ بزنم؟ وقتي جوابم رو چند ماه هست نداده ؟

چرا اون به عنوان عمه انقدر بي عاطفه هست؟ تا حالا يكبار هم حرف نزده با بچه برادرش . البته همشون همين هستن 

نه چرا زنگ بزنی اون اول به برادرش زنگ بزنه شما عروس خانواده ای ،خواهر برادری اونا ربطی به شما نداره، ...

منم همين فكر رو ميكنم. البته نميدونم به شوهرم يواشكي زنگ زده يا نه. ولي جواب تلفن من رو كه چند ماه پيش زنگ زدم نداده