2777
2789

شوهرم دو روزه جوابمو نمیده الکییی هیج بحثی هم نداشتیم منم الان تو وات بهش پیام دادم چرا جوابمو نمیدی
باشه من دیگه مزاحمت نمیشم
عین یه مزاحم با من رفتاری می کنم
دو روز زنگ میزنم اس میدم جواب نمیدی
حتمااا مزاحمت هستم یا نمی خواهی بهت پیام بدم مشکلی نیست منم نمیدم دیگ

فعلا ندیده بچه ها ما بلوچ ها رسم داریم پسر کل جهاز می خره

دلمم گریهههه می خوادد همه خواهرر هام دارن میگن و می خندن ولی من حالم خوب نیس

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

چرا دعوا کردین؟

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا کردین؟

نه اصلااااا هیچ بحثی نداشتیم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
به خانوادش زنگ بزن شاید چیزی شده

نه چیزی نشده مطمئنم تو وات آنلاین میشه استوری میزاره نگاه می کنه

بیخیال بابا اعصاب خودت رو بهم نریز مجبوره دست برداره از این کارش پیگیرش نشو خوش باش یه بار عروسی داداشت میشه تلخ نکن به خودت 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

ولش کن بابا .

هر چی نازشو بکشی بیشتر ناز میکنه برات .

تو هم مثل خودش باش .بالاخره خسته میشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خدا رحم کنه به پسرای بلوچ دلم براشون سوخت

ههیییی🥲🥲

عزیزم یه سوال بپرسم. در مورد رسومات قوم بلوچ هست

جآنم بپرس