2777
2789
عنوان

خانومای ک قهر کردین

175 بازدید | 11 پست

بخدا ب یه ورمم نیست  اصلا حالم خیلی خوبه از اون خونه امدم بیرون خودم    بچهامم اینقدر این ماه منو اذیت کردن ک الان قشنگ دارم نفس راحت نیکشم  شوهرم  رفته کلانتری ازم شکایت کنه برا ترک خونه  بهم زنگ زدن    گفتم بره شکایت تمیکنم بکنه بابت  پیامامم ازم شکایت کنه من قصدم زندگی باهاش نیس  ( به قول پژمان جمشیدی تو فیلم زیر خاکی   کجااای  اصلا ۰😏🤣✋🏻)   بجها اینقدر دلم میخواد اینو بدوونم تو دادکاهااااا اخ ایتقدر دلم میخوااااد    یعنی تنها حس بدی ک دارم ایته ک من چطوری اینارو تحنل کردم باهاشون ساختم تمام این مدت  

حست رو میفهمم حرفات و حست شبیه روزهای اول قهر خواهر کنه

ولی ب مرور نظرت عوض میشه یکم آروم میشی منطقی میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست رو میفهمم حرفات و حست شبیه روزهای اول قهر خواهر کنه ولی ب مرور نظرت عوض میشه یکم آروم میشی منطق ...

من ۳۴ سالمه ۱۱ ساله  از زندگیم میگذره با این اشغال بچه نیستم قهر میلیاردنیمه اتفاقا قبلا افسرده بودم نکران زتدکی و ابرو و چی بشه و نشه  الان ولی فقط خودم برام مهمه ک جی میخوام    یک شیری شدم بیا و ببین چوووون تمام بللها سرم اوردن   دیگه دلیییر شدم 

من ۳۴ سالمه ۱۱ ساله  از زندگیم میگذره با این اشغال بچه نیستم قهر میلیاردنیمه اتفاقا قبلا افسرده ...

می‌دونم چی میگی درکت میکنم ولی چون بچه داری آروم آروم دلتنگ میشی بعد میگی تهش چی و...آروم شدی حتما هفته ایی یک روز برو بچه ها رو بیار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چند تا بچه داری ؟دختر یا پسر ؟پیش کی هستند ؟مشکلت چی بود ؟

دو تا دخار ۳ ک گمانم پیشفعالی داره و ۷ ساله لجبازززز  خیلی لج در ار   اصلا خرف گوش کن نیستن    برا همین جرعت ک با خودم بیارمشون نمیکنم   از دیوار راست میرن بالا   هنه منو ملامت میکنن  ک چ بچه ایه    چون بچهای خاتواده مدرم کلا ارومترن  

می‌دونم چی میگی درکت میکنم ولی چون بچه داری آروم آروم دلتنگ میشی بعد میگی تهش چی و...آروم شدی حتما ه ...

بچهامو ک خونمو جدا کنم مهریمو بگیرم ۳ سوته میش خودمن   نمیزارم براش  اون رواتیه رواتی برا بجهامم پرستار خصوصی میگیرم روانکاویشون کنه  واقعا لازم دارن   چون از نوزادی تو تنش و جنگ بودن 

بچهامو ک خونمو جدا کنم مهریمو بگیرم ۳ سوته میش خودمن   نمیزارم براش  اون رواتیه رواتی برا ...

افرین بعلا ب خودت برس و ریلکس کن