2777
2789
عنوان

چگونه بفهمم فرزندم بیش فعال هست؟

292 بازدید | 19 پست

سلام دوستان وقت تون‌بخیر 

آیا مرکز یا مشاوری که خبره باشه در تهران یا شهرستان های تهران می شناسید که پسرم رو‌ببرم تا تشخیص بدن و درمان کنن؟

نمی دونم بیش فعال هست یا عادیه 

ماه بعد سه سالش پر میشه

هیچ اسباب بازی سالمی نداره چون همه رو شکونده 

عاشق انبردست و پیچ گوشتیه 

همه چیو دست کاری میکنه 

به زور این دوتا رو ترکش دادیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی باز تا اسم شون می‌شنوه میخواد 

یه بار خوبه مدام بوسم می‌کنه یه بار هم کلا کتکم میزنه 

بس که تحرک داره گاهی اوقات خودش میگه تورو خدا خسته شدم 😶

خیلی داد میزنه 

توجه کن ببین چه مدت زمانی رو بدون حرکت میتونه بشینه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توجه کن ببین چه مدت زمانی رو بدون حرکت میتونه بشینه

فقط موقع هایی که کارتن جدید ببینه. 

دراز می‌کشه  ومیبینه 

من چون سرکار میرم حس میکنم چون بعضی اوقات خونه مادرشوعرم می‌ذارم وخونه شون بچه کوچیک ندارن بی حوصله میشه وعصبی 

اطرافیانم میگن چون شوهرت خیلی لوسش می‌کنه و به همه خواسته های تن میده اونم لوس میشه 

واقعا نمی دونم 

فقط موقع هایی که کارتن جدید ببینه.  دراز می‌کشه  ومیبینه  من چون سرکار میرم حس میکن ...

اگه میتونه بشینه بعید میدونم بیش فعال باشه

به نظرم از نظر روحی بیشتر مشکل داره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اگه میتونه بشینه بعید میدونم بیش فعال باشه به نظرم از نظر روحی بیشتر مشکل داره

ممنون عزیزم 

مثلا کمبود توجه؟

یا هر گاهی من و شوهرم دعوا میکنیم؟

میشه واضح بگی 

ناراحت نمیشم 

فقط دقت م میبرم بالا

ممنون عزیزم  مثلا کمبود توجه؟ یا هر گاهی من و شوهرم دعوا میکنیم؟ میشه واضح بگی  ناراحت ...

جلوش دعوا می کنید؟

یا به همه خواسته هاش تن میدید؟

هر دو

خب برای همینه 

از ۵ خواسته فرزند ۴تاش رو نباید برآورده کنید

و دعوا که چی بگم خیلی تاثیر میذاره

عزیزم به این راحتی نمیشه درباره بیش فعالی بچه ها نظر داد.

باید زیر نظر متخصص سنجش بشه... یک سری سوالات از والدین میپرسن و از طریق بررسی خود کودک متوجه میشن

یکی از علائم واضحش اینه که مدت زیادی کودک تو هر محیطی که هست اون علایم بیش فعالی رو نشون بده،مقالات هم مهد هم خونه .. ولی اگه یک جا آرومه و یک جا بی قرار نمیشه گفت بیش فعاله...

سلام عزیزم.ببخشید پسر شما بالاخره سینه خیز یا ۴ دست و پا رفت؟ من الان دخترم ۷ ماهشه هیچ تلاشی نمیکنه! فقط بلده از رو کمر غلت بزنه رو شکم و تمام! خیلی نگرانم🥺

اصلا ب بازوهاش فشار نمیاره که بالاتنه رو ببره بالا! برعکس دستاشو میبره پشتش الکی رو هوا پا میزنه ب معدش فشار میاره بالا میاره هی نق نق ک برگردونیمش