2777
2789
عنوان

میترسم بازم شرمنده شوهرم بشم

309 بازدید | 19 پست

روز ۱۴ ای یو ای هستم ۶ساله اقدامم و دومین ای یو ایمه همش درد پریودی دارم شدید ولی پری نمیاد شاید بخاطر شیاف پروژسترون باشه که شوهرم همش میگه نه من میدونم حامله ای امروز اخرین شیاف رو استفاده می کنم اگه دو روز دیگه پری بشم واقعا پیش همسرم خجالت میکشم میدونم خدا باز صدامو نشنیده  

خودت گل .....  پیرهنت گل.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امام حسن مجتبی شادت کنه که به فکر شادی همسرت هستی مهربون

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم انشالله خدا حواسش بهت هست

خانمای محترم مهربونم میشه برای حاجت دلم برآورده بشه دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل با محبتتون برگردونه😭😭😭❤️❤️❤️❤️😭😭😭😭

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

شیاف استروژن اگه باردار نباشی باعث پریود میشه اولا 

ان شاءالله باردار باشی دوما 

و این که دست شما نیست که شرمنده باشی خواست خداست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب تا زمانی که قطعش نکنی که پری نمیاد

چرا دیگه دیدی بعضی خانما پریود نمیشن میرن آمپول میزنن همون استروژنه دیگه 

من خودم بارداری شیمیایی داشتم با همین شیافم پریود شدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شرمنده چی؟  فرق قاصر و مقصر را بدونین تا بیخودی درباره چیزی که کوتاهی نکردین و خواست خدا بوده، ...

میدونم ولی خب بلاخره همسرم ۶ ساله چشم انتظاره و هرماه امید داره و مشکل از منه و بخاطر همین خجالت میکشم

چرا دیگه دیدی بعضی خانما پریود نمیشن میرن آمپول میزنن همون استروژنه دیگه  من خودم بارداری ش ...

میدونم من خودم بدون پروژسترون اصلا پری نمیشم ولی هر موقع قطع کنی پری میشی دیگه مرتب استفاده کنی که پری نمیاد البته من قرص و امپولش رو زدم نمیدونم شیافم باعث تاخیر میشه یا نه

میدونم من خودم بدون پروژسترون اصلا پری نمیشم ولی هر موقع قطع کنی پری میشی دیگه مرتب استفاده کنی که پ ...

آخه من قطع نکردم و شدم