دو سال و ده ماهشه. حرف نمیرنه. سه روزه مدام جیغ میزنه گریه میکنه. هرکاری میکنم جواب نمیده. نه تب داره نه بیحاله. ولی نا آرومه. دندوناشم کامل دراورده. نمیدونم چیشده بهش. امروز یه ساعت فقط گریه و جیغ زد. گفتم بی اهمیتی کنیم درست میشه ولی کل یکساعتو جیغ زد و گریه کرد. موهاش کلا عرق کرده بود. اخرش گفتم بیا بریم سوار ماشین بشیم همینکه سوار شدیم خوابش برد. شبا هم همینه یه ساعت جیغ میزنه. نمیدونم چیکار کنم. حتی براش دعا گرفتیم. چیکار کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
ببریدش متخصص اطفال شاید دردی چیزی داره که اینطوری بیقراری میکنه و شما متوجه نمیشید🫤
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎