2777
2789
عنوان

پسرم خیلی بیقراری میکنه کمک

221 بازدید | 19 پست

دو سال و ده ماهشه. حرف نمیرنه. سه روزه مدام جیغ میزنه گریه میکنه. هرکاری میکنم جواب نمیده. نه تب داره نه بیحاله. ولی نا آرومه. دندوناشم کامل دراورده. نمیدونم چیشده بهش. امروز یه ساعت فقط گریه و جیغ زد. گفتم بی اهمیتی کنیم درست میشه ولی کل یکساعتو جیغ زد و گریه کرد. موهاش کلا عرق کرده بود. اخرش گفتم بیا بریم سوار ماشین بشیم همینکه سوار شدیم خوابش برد. شبا هم همینه یه ساعت جیغ میزنه. نمیدونم چیکار کنم. حتی براش دعا گرفتیم. چیکار کنم. 

روانشناس نبردیش؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

دختر منم همینطوره 

فکر کنم دندوناشه 

دیشب انقدر گریه کرد که بعد سحری بردمش با ماشین بیرون 

خوابش برد 

منم موندم چی کنم 

شوهرم دبشب گفت بعد تعطیلات ببریم متخصص اطفال 

تو نت خوندم میگه کمبود یه ویتامینه تو بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حرف نمیزنه؟یاالان که اینطوری شده حرف نمیزنه؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

دختر منم همینطوره  فکر کنم دندوناشه  دیشب انقدر گریه کرد که بعد سحری بردمش با ماشین بیرو ...

من براش دو روزه زینک پلاس گرفتم میدم. شاید امروز ببرمش دکتر

کلا بلد نیست حرف بزنه. تاخیر گفتار داره

گفتار درمان بردیتش؟

ببریدش متخصص اطفال شاید دردی چیزی داره که اینطوری بیقراری میکنه و شما متوجه نمیشید🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بجای‌ دعا گرفتن ببرش پیش گفتار درمان.یا روانشناس مشکلشو حل کن.خدایی نکرده اوتیسم نباشه

پیش گفتار درمان میبرم اوتیسم هم نداره. سالمه شکر خدا. الان دو سه روزه اینطوری شده. منم دستم به جایی بند نیست که هر راهی میگنو امتحان میکنم

نه نبردم

ببر حتما

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜