2777
2789

شوهرم شش ماهه نیست شده تو دوران عقدیم  نه به پیامام جواب میده نه زنگام میگم منو نمیخواد سر بحثای الکی مه جرا کره مربا مامانمو نخوردی جرا تو عروسی دنبال من میگشتی و غیره تو تاپیکام هستش به منم همش خانوادم گفتن صبر کن درس میشه دیکه طاقتم تموم شده میخوام درخواست نفقه و تهیه مسکن کنم با نفقه معوقه شایدم مهریمم بزارم اجرا حالش سر جاش بیاد اینقدر تو این مدت عذابم دادن هی ریش سفید فرستادم بیشتر هوا برش داشته اگه شمام تجربه مشابه داشتین بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دل داری باز ۶ ماه منتظر موندی معلومه اذیت شدی خیلی . مهریه ت رو حتما بگیر و دیگه وارد زندگیت نک ...

خیلی شکستنم خیلی غرورم زندگیمو‌خراب کردن واگذارشون کردم به خدا ولی دلم اروم نمیشه 

خیلی دل داری باز ۶ ماه منتظر موندی معلومه اذیت شدی خیلی . مهریه ت رو حتما بگیر و دیگه وارد زندگیت نک ...

هنوزم خیلیا میگن شاسد درس شد میگم یه ادم مامانی سوسول دهن بین خبر چین که بی ارادس میخواد چیش درس شه فقط تو دادگاه نمیتونه بگه مامانم ناراحته کره مربا نخورد

هنوزم خیلیا میگن شاسد درس شد میگم یه ادم مامانی سوسول دهن بین خبر چین که بی ارادس میخواد چیش درس شه ...

من‌معتقدم تو عقد دوران طلایی هست یعنی کسی که تو عقد اینه وای به عروسی .

تهیه مسکن برای چی؟وقتی نمیخواد بزار بره گمشه شما همون مهر و نفقه بزار اجرا سختش شد میدوئه دنبالت

اونم میخوام بکنم تا هی محکوم بشه چند ماهم هست نیست ترک انفاق کرده برا اونم میخوام شکایت کنم 

اونم میخوام بکنم تا هی محکوم بشه چند ماهم هست نیست ترک انفاق کرده برا اونم میخوام شکایت کنم 

ببین یا ترک انفاق شکایت کن یا برای نفقه اقدام کن احساسی عمل نکن...مهر و نفقه اجرا گذاشته بشه حساباش بسته بشه شاید برگرده 

حتما جدا شو با این شرایط الان جدا نشی چند سال دیگه با بچه مجبور میشی جدا بشی من ۱۸سال صبر کردم درست نشد الان دارم جدا میشم پس کسی که آدم زندگی کردن نباشه هیچ وقت درست نمیشه 

من‌معتقدم تو عقد دوران طلایی هست یعنی کسی که تو عقد اینه وای به عروسی .

پدرمو در اوردن چهار سال باهاش دوس بودم از اون لحظه عقد یجوری عوض شد انگار نه انگار دو روز بعد عقدمون منو برداشت با پسر دایی و پسر عمه هاش برد مسافرت الکی گفت خواهراشونم میان دیدم خیر اومدن نشستم تو ماشین ما ماشینم بر نداشتن مادرش یه دیقه تنهامون نمیزاشت یبار اومد خونمون بیست بار زنگ زد بهش بیا بیا انکار نه انکار شوهرمه الانم شش ماهه همش فرستادنش این شهر اون شهر