2777
2789
عنوان

کسی هس دستی بر قلم داشته باشه یا ترانه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 99 پست

تینا خانوم اگه مشکلی نیس دوتا شعرتو بزار لذت ببریم😍😊

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينا همش استعداده شما حساب كن مگه سعدي و حافظ وسهرات سپهري و شاملو كلاس رفتن؟؟ نه با اينكه نرفتن اشعارشون ماندگاره ولي هزاران نفر كه الان كلاس ميرن كدومشون مطرحن؟؟؟ هيچكدومشعري ماندگار ميشه كه از اعماق قلب باشه با سبك مخصوص ب خودت وگرنه ب نظرم فايده نداره

تینا جان شاعران گذشته قطعا توی فضای ادبی بالایی بزرگ شدن و مطالعه هم داشتند.اما الان با پیشرفت تکنولوژی کسی به این چیزا بها نمیده و اینکه چرا خیلیها معروف نیستند بخاطر بعضی باندبازیها در چاپ اثره

کسی که پول داشته باشه اثر پراز ایرادش میره زیر دستگاه چاپ اما شاعرای زیادی هستند که توانایی پرداخت چنین هزینه ای روندارند.من خودم کتابهای زیادی سراغ دارم که از نظر وزن و قواعد پراز ایراده اما...

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

وايسا ببينم اولين شعرمو اگه يادم باشه دقيق الان مينويسم البته بيشتر شعر نو محسوب ميشه يعني از سبك خاصي پيروي نميكنه سبك خودمو داره

آنچه كه انجام ميدهي بسيار تاثيرگزارتر است از آنچه كه ميگوئي

یعنی چی بسته به نوع کلماتی کهپمیخوا استفاده کنم؟؟ یعنی بیشتر کتابهای معاصر ادبی دیگه؟؟

قطعا دونستن کلمات قدیمی برای ترانه های امروزی خوب نیست. اگر کسی بخواد توی سبک حافظ شعر بگه باید کلمات اون زمان، نوع حرف زدن و ... بدونه.

اول ببین داری شبیه کی قدم برمیداری. بعد کتابهای مشابهشو بخون. 

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96
قبلا بله.اما الان خیلی وقته تو حوزه کودک و نوجوان شعر میگم و تو حوزه بزرگسال داستانببین گلم شرط اول ترانه سرایی استعداد و بعد علاقه است.کارگاههای آموزشی زیادی وجودداره که میتونی از کتابخونه ها یا ارشاد یا مراکز فرهنگی پرس وجو کنی.شرکت تو این کارگاهها کمک زیادی به پیشرفت میکنه البته اگه اصولی باشه.مثلا خود من قبلا چندجلسه تو یه کارگاه ادبیات شرکت کردم اما اصلا بازدهی نداشت تااینکه توسط یکی از اشناها به یه استاد معرفی شدم و توی جلساتش شرکت میکنم.واقعا عالیه.تمام ایرادات کارت رو میفهمی و اونجاست که ثابت میشه شعر گفتن به این راحتی نیستواسه ترانه سرایی باید قدرت تخیل بالایی داشته باشی و همچنین اصول و قواعد شعر رو از نظر ادبی بلد باشیمن خودم چون رشته ام فنی بود سعی کردم سطح سوادم رو بامطالعه تو این قواعد بالا ببرم.سخته اما شیرینه.اگه رشته ات ادبیات باشه و استعداد داشته باشی جای پیشرفت بیشتری داری

خب پس باید یه سرچی بکنم ببینم همچین جلساتی تو شهرمون هس، فک نکنم باشهذالبته. نه من رشته م ادبیات نیس ولی علاقه دارم 😉

بعد رز قرمز جون این کار الان شغلته؟؟ 

خب پس باید یه سرچی بکنم ببینم همچین جلساتی تو شهرمون هس، فک نکنم باشهذالبته. نه من رشته م ادبیات نیس ولی علاقه دارم 😉بعد رز قرمز جون این کار الان شغلته؟؟

عزیزم کدام استانی؟

نه گلم.کتابدار وخیاط هستم

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
عزیزم کدام استانی؟نه گلم.کتابدار وخیاط هستم

کتابداری خیلی خوبه. همش آدم بین کتابهاست

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96

من از سبک مونا برزویی و روزبه بمانی خیلی خوشم میاد😊یغما که عالیه😍مرحوم یدالعی هم مه چقد خاطره دارم با ترانه هاش

کاش میشد مث اینا ترانه گفت😂

موجي به صخره ميخورد ، ميشنوم صدايي مبهم را

اما ،،،، صدايي آشنا

صداي غم كه با هر تپش بر جدارِ قلبِ ترك خورده ام ضربه اي وارد ميكند

دگربار موجي به صخره ميخورد همچو روحِ مِنْ  در نبودِ تو

چه دير شناختم اين صدارا قلبِ  تَرَك خورده ام شكست...

البته درست يادم نيست يه همچين چيزي اين اولين چيزي بود كه تو بچگي نوشتم

آنچه كه انجام ميدهي بسيار تاثيرگزارتر است از آنچه كه ميگوئي

من از سبک مونا برزویی و روزبه بمانی خیلی خوشم میاد😊یغما که عالیه😍مرحوم یدالعی هم مه چقد خاطره دارم با ترانه هاشکاش میشد مث اینا ترانه گفت😂

پس بخون کتابهاشونو و حتی خاطراتشونو. ببین اونا از کجا و با چه چیزهایی موفق شدن. اسم کتابهایی که رفرنس کردن یا خوندن بنویس. و بخونشون

موجي به صخره ميخورد ، ميشنوم صدايي مبهم رااما ،،،، صدايي آشناصداي غم كه با هر تپش بر جدارِ قلبِ ترك خورده ام ضربه اي وارد ميكنددگربار موجي به صخره ميخورد همچو روحِ مِنْ  در نبودِ توچه دير شناختم اين صدارا قلبِ  تَرَك خورده ام شكست...البته درست يادم نيست يه همچين چيزي اين اولين چيزي بود كه تو بچگي نوشتم

اخی چه غمناکه😩

کاش اصفهان بودی

عزیزم بذار یه نمونه مثال بزنم.مثلا تو همین نی نی سایت داستان زندگی رها رو راعنوان آیا روز همه پدرها مبارک است؟ رو خوندی؟؟

ببین چقدر دایره لغاتش زیاده و زیبا نوشته.اولین عاملش مطالعه بوده.داستانهای بسیارزیادی که خونده بهش کمک کرده.گاهی مااستعدادی داریم که ازش خبرنداریم.اگه علاقه داری کتاب تو زمینه علاقت زیاد مطالعه کن و سعی کن شعر بگی