2777
2789
عنوان

وزن دوقلو پسر ۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسان هستن؟  بارداریتون مشکل خاصی نداشتین؟

اره عزیز همسان هستن و خیلی شیطون 

نه خداروشکر مشکلی نداشتم و اینکه اصلا مشخص نبود که دوقلو باردارم اما فقط هفته آخر به زایمانم خیلی بهم سخت گذشت 

با این حال همه کارام رو خودم میکردم تا لحظه آخر 

دکترشون نگفت میشه زودتر شروع کرد؟ دکتر بچه من،چون هم وزن موقع تولدش کم بود هم رفلاکس بود از آخر ۴ م ...

والا برای اردیبهشت نوبت دکتر شیراز دارن اما رفلاکس ندارن دکتر چیزی نگفت

اره عزیز همسان هستن و خیلی شیطون  نه خداروشکر مشکلی نداشتم و اینکه اصلا مشخص نبود که دوقلو بار ...

چه عالی

عزیزم من از نظر تغذیه خیلی مشکل دارم بیشتر با میوه و مغزیجات خودم رو سیر میکنم .یک هفته ی دیگه وارد ۴ ماه میشم و وزن کم کردم.ب نظرتون اینکه خیلی کم میتونم غذا بخورم میتونه برای کوچولوها دردسر ساز بشه؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

عزیزم اگر هفت کیلو هستن می تونی یکم لعاب برنج رو شروع کنی بعدش آرد برنج پخته شده رقیق. ولی وزنشون مشکل نداره زیلد هم هست من پسرم تو شش ماهگی شش کیلو بود دخترم تو شش ماهگی نه کیلو. بچه هامتفاوت هستن

چه عالی عزیزم من از نظر تغذیه خیلی مشکل دارم بیشتر با میوه و مغزیجات خودم رو سیر میکنم .یک هفته ...

عزیز معمولا همه داخل بارداری وزن کم میکنن اما برای من اینطور نبود با اینکه من ویار داشتم اونم خیلی شدید اما وزن کم نکردم و در دوران بارداری کلا ۱۲ کیلو اضافه کردم به نظرم اشکال نداره حالا بازم یه سونو برو البته اگر از بهداشت هم سوال کنی خوبه 

من ماه های ۸ و ۹ دو هفته‌ای یه بار سونو میرفتم 

عزیز معمولا همه داخل بارداری وزن کم میکنن اما برای من اینطور نبود با اینکه من ویار داشتم اونم خیلی ش ...

امیدوارم طبیعی باشه

غربالگریم رو همین روزا میرم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
انشاالله عزیزم به سلامتی نی نی های نازت هم دنیا میان 

ممنون عزیزم