الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیز همسان هستن و خیلی شیطون نه خداروشکر مشکلی نداشتم و اینکه اصلا مشخص نبود که دوقلو بار ...
چه عالی
عزیزم من از نظر تغذیه خیلی مشکل دارم بیشتر با میوه و مغزیجات خودم رو سیر میکنم .یک هفته ی دیگه وارد ۴ ماه میشم و وزن کم کردم.ب نظرتون اینکه خیلی کم میتونم غذا بخورم میتونه برای کوچولوها دردسر ساز بشه؟
﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
عزیزم اگر هفت کیلو هستن می تونی یکم لعاب برنج رو شروع کنی بعدش آرد برنج پخته شده رقیق. ولی وزنشون مشکل نداره زیلد هم هست من پسرم تو شش ماهگی شش کیلو بود دخترم تو شش ماهگی نه کیلو. بچه هامتفاوت هستن
چه عالی عزیزم من از نظر تغذیه خیلی مشکل دارم بیشتر با میوه و مغزیجات خودم رو سیر میکنم .یک هفته ...
عزیز معمولا همه داخل بارداری وزن کم میکنن اما برای من اینطور نبود با اینکه من ویار داشتم اونم خیلی شدید اما وزن کم نکردم و در دوران بارداری کلا ۱۲ کیلو اضافه کردم به نظرم اشکال نداره حالا بازم یه سونو برو البته اگر از بهداشت هم سوال کنی خوبه