2777
2789

من دیروز توی ۹ هفته و ۳ روز بودم رفتم دکتر سونو دادم که گفت ساک حاملگی توی ۶ هفته و ۳ روز متوقف شده و قلب تشکیل نشده و بهم  گفت از اونجایی که می گی ۵ روزه لکه بینی داری بزار ۸ روز دیگه اگه دفع نشد بیا برات دارو بنویسم

دقیقا از همون دیروز لکه بینی دیگه ندارم 

چکار کنم دفع بشه

زعفرون و گل گاو زبان رو شنیدم ولی اصلا اطلاعات ندارم چطور باید مصرف کنم

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

راستی عذر خواهی می کنم توی این قسمت  تاپیک ایجاد کردم چون از دست این نی نی سایت جدید که کلافه کننده هست .

می رم توی قسمت از دست دادن جنین ولی هرچی موضوع جدید رو می زنم باز نمی شه و اصلا اتفاقی نمی افته

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

مال منم همینطور شده بود.صبر کردم خودش دفع شد.رفتم بیمارستان بهمن دکتر گفت برو خودش دفع میشه اول لکه بینی بود اونم یه روز در میان ولی بعدش تبدیل به خونریزی شد و خودش دفع شد

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم عسل بانو اینطوری بشهآخه از دیروز قطع شده لکه بینیشما چیزی طبیعی  نخوردید؟

نه عزیزم من چیزی نخوردم.آخه طول میکشه.از زمان شروع شدن درد سقط تا زمان کامل دفعش دوهفته طول کشید برای من

اره عزیزم مثل درد زایمان طبیعی که میگیره ول میکنه بود فقط درجه ش خیلی کمتره 

قابل تحمله.ولی اگه دکترت گفته بیا قرص بدم برو چون بدن هر فردی متفاوته.شایدباید با قرص دفع شه مال شما

من توی هفت هفته بودم که دکترم سونو  کرد و دید اصلا جنین تشکیل نشده و بارداری پوچه. بهم قرض میزو داد استفاده کردم یکساعت بعداز اولین قرص به خونریزی افتادم و البته با درد خیلی شدید .روز اول و دوم لخته میومد بعدش خونریزی غلیظ. امروز روز سومه و همچنان درد دارم یعنی خودبخود دفع میشه ؟ 

من توی هفت هفته بودم که دکترم سونو  کرد و دید اصلا جنین تشکیل نشده و بارداری پوچه. بهم قرض میزو ...

سوال من هم هست

کسی نیست جواب بده

من امروز قرص خوردم، وای که هلاک شدم، درداش بیشتر از زایمان طبیعی بود، تازه مثل زایمان ول نمی کرد، یه بند درد داشتم، صبح قرص خوردم، لخته ها دفع شد، الان درد پریودی دارم فقط

نمیدونم ساک بارداری چطوریه که خیالم راحت بشه دفع شده

راضیم به رضای تو ای مهربان ترینم
سلام. راهی نیست که درد کمتر بشه و سقط آسونتر؟ مال منم پوچ بوده. هنوز دکتر نرفتم که قرص بده😫

عطاری عرق رازیانه غلیظ و گیاه عروس پشت پرده بمن داد. عروس پشت پرده رو باید ۴۰ دقیقه بذارین دم بکشه. البته تخم شوید هم میگن خوبه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷