2777
2789
عنوان

سیاست همسایه

125 بازدید | 7 پست

ما روز اول عید خواستیم بریم دیدن این همسایه باهم رفت آمد داریم زیاد،بعد من زنگش زدم خواب بود چون تا صبح بیدار مونده بود بهش پیام دادم گفتم ما داریم میریم مسافرت و بعداً میام دیدنتون،تا دیشب که من دیدم یهو برگشت خونه عصری با عجله،ساعت نه و نیم شب زنگ زد به من گفت رویا جون پاشید بیاید اینجا کنار هفت سین چندتا عکس یادگاری بگیریم گفتم نه انگار مهمون دارید گفت نه بابا الان میرن بیاید،ما رفتیم بالا دیدیم دوتا خانواده نشستن من و همسرم شوک شدیم ،یکم نشستیم دیدیم اونا پاشدن خداحافظی کردن و رفتن،بعدم ما یکم نشستیم و خدافظی کردیم اومدیم تا اومدیم خونه دیدم ی ربع بعد زدن بیرون با همسرش،امروز همسرم میگه چون خواهر شوهرش اونجا بود و می‌خواسته بره جایی به ما گفته بیاید که اونا معذب بشن زودتر بلند شن،خانوم بدی نیستا ولی برام تعریف می‌کنه از بلاهایی که خواهر شوهرش سرش آورده و بهش حق میدم ولی اینکه مارو دعوت کرد اونارو فراری بده به همسرم برخورده 

تو این دوره و زمونه اسم این کارارو گذاشتن سیاست یا زرنگی 

دراصل خدعه و نیرنگ و فریبه

اگ نهج البلاغه رو بخونین میبینین امام علی هر حقه و نیرنگی رو غیرمجاز دونسته و بهش گفتن تو هم ب معاویه نیرنگ بزن گفتن ن 

اینو کلی گفتم اسی جان

ولی شوهرت حق داره ناراحت بشه و اینک با این همسایت زیاد صمیمی نشو اسرارتو نگو بهش

احتیاط کنی بهتره گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون حق داره حس بدی داره

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏
تو این دوره و زمونه اسم این کارارو گذاشتن سیاست یا زرنگی  دراصل خدعه و نیرنگ و فریبه اگ نهج ا ...

من خودمم دشمنم رو فرش خونم نشسته باشه نمیتونم بهش بی احترامی کنم،واقعا موافقم ماها انقد راحت واسه خودمون توجیه تراشی میکنیم که تمام گناهارو عادی جلوه میدیم، مثلا همین سکوت کردن مقابل آزار اذیت یکی در حق دیگری به اسم من دخالت نمیکنم میشینیم سوختن اون آدم تماشا میکنیم و خیلی ام به شعور خودمون افتخار میکنیم،دوره زمونه بدی شده،نه من کلا خیلی با کسی صمیمی نمیشم ایشونم خودش وابسته من شده من از بعد ضربه های که خوردم الان دیگه خیلی وقته تنهایی با خودم درددل میکنم 

چه کثافتی هس عجب فکری داره والا منم بودم دیگه نمیرفتم حتما هم به روش می‌آوردم 

شک نکن بهش گفتنی ام ،فعلا خونه نیست 

می‌تونست بهشون بگه من جایی دعوتم و اونام پاشن برن،ن اینکه از ما استفاده کنه 

شک نکن بهش گفتنی ام ،فعلا خونه نیست  می‌تونست بهشون بگه من جایی دعوتم و اونام پاشن برن،ن اینکه ...

عزیزم آدم از اینکه ازش سو استفاده بشه خیلی ناراحت میشه ولی خودتون میگید خواهرشوهرش خیلی اذیتش کرده و باهاش بدجنس بوده....حتما اگه رک می‌گفته دعوا به پا می‌شده....در هر صورت همسایه اتون نباید از شما استفاده میکرده و کارش درست نبوده که شما رو وارد اختلافات کرده

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤