2777
2789

کسی مثل من بوده؟ باردارم اوایل بدنم بوی خوبی داشت ولی حالا بوی وایتکس میدم هرجا مبرمم میاد روزی ۳ بارم میرم دوش  ولی هر دوستی ک میبینتم میگه بوی وایتکس میدی  کسی عین من  بوده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوبار حامله شدم عرق میکردم ولی بوی معمولی بود دوش میگرفتم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اب منی همسرتون بوی وایتکس میده حتما چون رلبطه ناکامل دارین شاید رو بدنتون ریخته خیییییییلی عذر میخوام انقدر بی تربیتی حرف زدم شرمنده عذر میخوام 

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم
اب منی همسرتون بوی وایتکس میده حتما چون رلبطه ناکامل دارین شاید رو بدنتون ریخته خیییییییلی عذر میخوا ...

ن عزیزم  الان باردارم و رابطع ندارم  بوی تنمه بوی عرقمه ی بوی اهن   یا بوی  وایتکس مانند  

نصفش حساسیت هم به بو هست. بچه چیه؟

فکنم پسر باشه   ولی  من حساسیت ب بو دارم  بقیه چی؟ کنار هرکسی وایسم میگه  بوی اهن  میاد با بوی وایتکس      خیلی خاتم ها دهنشون بو اهن میگیره ک من اون عادی  بوی عرق تنمههه

ن عزیزم  الان باردارم و رابطع ندارم  بوی تنمه بوی عرقمه ی بوی اهن   یا بوی  ...

اهان شاید از هورموناتونه گاهی یه بوی خاصی ترشح میکنه من بوی اهن اینا خیلی بو کردم بعضا بوشون اینجور بود 

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم
دوبار حامله شدم عرق میکردم ولی بوی معمولی بود دوش میگرفتم

خواهرم میگه بوی اهن یا وایتکس  میدی  عرقت ی بوی خاصی میده 😭   هی میرم دوش  قبل دیدار کسی ولی باز بومو میفهمن  نمیدونن برم دکتر یا ن بابتش

اهان شاید از هورموناتونه گاهی یه بوی خاصی ترشح میکنه من بوی اهن اینا خیلی بو کردم بعضا بوشون اینجور ...

پس شمام خانم بارداری رو دیدید متوجه ی بوی خاصش شدید؟  بنظرتو غیررعادیه😢 نکنه بچم چیزی بشه بدبخت شم