2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میگیرم زنم گرفت آهم میگیرتش چون بانداریش ساختم 

زنم بگیره مهریه اونو ندارد بده دیگه بعدش اونو طلاق میده میاد باز سمت تو 😅😅 به چیزای مثبت فکر کن انشاا... به خوشی منم گرفتم 

خیلی خوبه بگیر!  

حالا اون کسی که بخواد زن دوم بگیره یک ریال هم از مهریه زنش نمی ده تا همه اش بره با دومی عشق و حال کنه!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

ماشین نگیر

دوتا واحد اپارتمان بگیر،خیلی پشتوانه ی خوبیه

بده اجاره،اجهرهاشونو بگیر هرماه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
بگیر بگیر کاش پدرشوهرمنم بمیره میتونستم از ارث مهریه مو بگیرم

چقد ناراحت کننده س این حرف اما منم متاسفانه گاهی بهش فکر میکنم . به خونه ای ک توش نشستم و هر روز ترس اینو دارم ک پدرش بیرونمون کنه . ب ماشین و پولایی ک داره و اما ما حق نداریم بریم سمتشون .ی وقتا میگم شاید با مرگ اون ما حداقل صاحب یه ماشین بشیم . بخدا ارزو مرگش نمیکنم اما گاهی تو ذهنم میاد . چون هرچی حساب کتاب میکنم میبینم تا ۵۰ سال بعدم جفتمون کار کنیم وضع همینه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن