2777
2789
سلام کسی اطلاعات داره من سوالمو تو خصوصی بپرسم، خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره بگه واقعا از همه جا بریدم

دارم دق میکنم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه؟!!

شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
ماشاالله خودت که سواد داری ریشه اصلی و مهم واژینسموس استرسه ولاغیر.دکتر مهری نجات متخصص و فلو شیپ زن ...

من استرس نداشتم، احتمال کم میدم واژینیسموس باشه، میترسم مشکلم جدی تر از این حرفا باشه

سونو‌ رفتی؟!! کیست نداری؟!!

اگه کیست داشته باشم دلیل دردش همینه؟

نمیدونم اوایل رابطه برای همه بوجود میاد؟

من هنوز نتونستم رابطه کامل برقرار کنم، فورا خونریزی میکنم و درد شدید دارم حس میکنم با چاقو افتادن به جونم

شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی

شوهرتون باید قبلش خوب آمادتون بکنه و در مدت زمان زیاد کوتاه نباشه معاشقتون

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهرتون باید قبلش خوب آمادتون بکنه و در مدت زمان زیاد کوتاه نباشه معاشقتون

آماده م، مشکلم انگار بیشتر از این حرفاست، دکتر زنانم رفتم، ولی انگار دکترش خوب نبود گفت دو سه روز دیگه درست میشه ولی الان چند ماهه میگذره