آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 عنوان ماما هست؟ علت درد شدید در رابطه و واژینیسموس 342 بازدید | 19 پست سلام کسی اطلاعات داره من سوالمو تو خصوصی بپرسم، خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره بگه واقعا از همه جا بریدمدارم دق میکنم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤ 1403/01/08 | 08:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 مشکلت چیه؟!! شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
نسیم__هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 200 ماشاالله خودت که سواد داری ریشه اصلی و مهم واژینسموس استرسه ولاغیر.دکتر مهری نجات متخصص و فلو شیپ زنان و زایمان اینو مبگه.
سلسووو عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 184 شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی سونو رفتی؟!!کیست نداری؟!!
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 ماشاالله خودت که سواد داری ریشه اصلی و مهم واژینسموس استرسه ولاغیر.دکتر مهری نجات متخصص و فلو شیپ زن ... من استرس نداشتم، احتمال کم میدم واژینیسموس باشه، میترسم مشکلم جدی تر از این حرفا باشه من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
سلسووو عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 184 شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی آزمایش و سونو بده اگه مشکل خاصی نداری مثل کیست و اینا بیشتر جنبه روانی داره
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 سونو رفتی؟!! کیست نداری؟!! اگه کیست داشته باشم دلیل دردش همینه؟نمیدونم اوایل رابطه برای همه بوجود میاد؟من هنوز نتونستم رابطه کامل برقرار کنم، فورا خونریزی میکنم و درد شدید دارم حس میکنم با چاقو افتادن به جونم من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 20633 شما ماما هستین، چند ماهه ازدواج کردم نمیتونم رابطه برقرار کنم، درد شدید در حد مرگ دارم و خونریزی شوهرتون باید قبلش خوب آمادتون بکنه و در مدت زمان زیاد کوتاه نباشه معاشقتون سلامتی و خوشبختی دخترم
سلسووو عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 184 اگه کیست داسته باشم دلیل دردش همینه؟ نمیدونم اوایل رابطه برای همه بوجود میاد؟ من هنوز نتونستم رابط ... پیش نوازی تحریک دارید؟!!
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 شوهرتون باید قبلش خوب آمادتون بکنه و در مدت زمان زیاد کوتاه نباشه معاشقتون آماده م، مشکلم انگار بیشتر از این حرفاست، دکتر زنانم رفتم، ولی انگار دکترش خوب نبود گفت دو سه روز دیگه درست میشه ولی الان چند ماهه میگذره من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5845 پیش نوازی تحریک دارید؟!! بله من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
سلسووو عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 184 پیش نوازی تحریک دارید؟!! واژن باید خیس باشه و روان اگه نمیتونه از لوبریکانت استفاده کنه در هر صورت شوهرت باید کار بلد باشه
سلسووو عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 184 بله بابا بگو کار رو تموم کنه بره دیگه بیشتر نمیتونم بگم شوهر من بود اجازه نمیگرفت