2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

177 بازدید | 18 پست

سلام ب دوستای عزیزم سال نو مبارک

دوستای خوبم من الان نزدیک ب دوساله پریودام منظمه و فوقش تا ۴ ۵ روز عقب و جلو بشه.ولی این سری باید ۲۸ اسفند پریود میشدم و نشدم و دل درد و کمر درد دارم.دیروز بعد از ظهر بی بی چک زدم ی هاله خیلی کمرنگ نشون داد ک خیلی کم دیده میشدو ی دونه ساعت یک شب زدم منفی شد.با عرض معذرت ترشح دارم ک همش فک میکنم پریودی ولی نیست میشه کمکم کنید

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی پیدا نیس

خیلی کمرنگه تو عکس واضح نیست

چیزی پیدا نیس

چرا الان پیداس مبارکه عزیزم

بعد از این ی دونه زدم منفی شد

برو بتا بده ۳ ساعته هم جوابش میاد از خدا میخام که مادر بشی هزاران بارررر شکر ناشکری نمیکنم نمیدونم ...

نگهش داشتی؟منم نمیخام و شدم میخام سقط کنم😭

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
نگهش داشتی؟منم نمیخام و شدم میخام سقط کنم😭

آره نه من نتونستم حتی بهش فکر کنم که این کارو کنم

اما نیش بهم زدن که انگار بچه تو شکم اوناس مردم و زنده شدم کسی نپرسید بچه هات غذا چی خوردن فقط حرف بارم کردن

روزای تلخ و سختی بود 

کاش خدا به هر کس میخاد بده نمیخاد نده اگه هم میده بارداری خوب بده مث من نباشه

آره نه من نتونستم حتی بهش فکر کنم که این کارو کنم اما نیش بهم زدن که انگار بچه تو شکم اوناس مردم و ...

اره منم ازهمین میترسم و سه تابچه دارم اینونمیخام.

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
اره منم ازهمین میترسم و سه تابچه دارم اینونمیخام.

من این سومی

نکن این کارو اگه شرایطش رو داری نگهش دار درباره سقط جنین بخون من شوهرم خوشحال شد باردار شدم

ولی حالم اینقد بد میشه میگفت بریم سقطش کنیم

الان اوضاعم ی روز خوبه ۳ روز سمه

به همینم راضیم ولی حاضر نشدم ثانیه ی به کشتن بپه ی خکدم فکر کنم شرایطش رو هم اصلا نداشتیم