noresabz مدیر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 931 عنوان دیشب یه توریست دیدیم | مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 43 پست توی شهرمون ماهم بیرون بودیمیکی از دوستامون مسلطه به زبانداشت باهاش حرف میزد می گفتیم ایشون ترجمه میکردن و ماهم میگفتیم فلان چیزو بپرسبعد من گفتم ازش بپرس نظرت راجب تاریخ ایران چیههستین بقیشو بگم؟ 1403/01/08 | 07:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhaaa3 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 8506 عزیزمممم🥲🥲 چه جالب🤣 اما ی بار رفته بودیم جایی توریستی بود میخواست نعلبکی سنتی بگیره ایرانیه هرچی بهش میگفتم دو نه ای دوهزار متوجه نمیشد.شوهرم باهاش حرف زد انگلیسیش خوبه برعکس من.ایرانیه میگفت جان من نیم ساعت بیا پیشم فروش خوب میکنم با شوخی میگفت خودش شوخ بود فروشندهه
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 931 اما ی بار رفته بودیم جایی توریستی بود میخواست نعلبکی سنتی بگیره ایرانیه هرچی بهش میگفتم دو نه ... ما ایرانیا فکر میکنیم دیگه اونا خدان😂😂🥲ولی خب میدونین من بحثو داشتم سیاسی میکردمشاید خالم از روی دلسوزی گفت ولی برخورد خوبی نکرد
tanhaaa3 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 8506 ما ایرانیا فکر میکنیم دیگه اونا خدان😂😂🥲 ولی خب میدونین من بحثو داشتم سیاسی میکردم شاید خالم از ... تقصیر هم نداریم ازبس خارجی ندیده ایم ایران پر از خارجی های کشور پشت دیوار هستن.اینا دلمونو زدن حالا اسم کشور نمیارم یهو تعلیق بشم
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 931 تقصیر هم نداریم ازبس خارجی ندیده ایم ایران پر از خارجی های کشور پشت دیوار هستن.اینا دلمونو زدن حالا ... دقیقا حق با شماست 🙃
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6082 😂😂😂😂😂😂😂جرررر بعد خودشم اسم ی شهرو برد گفت خیلی بی فرهنگ بودن😂😂 کلا آبروریزی خواهر کسی نیست الان توروخدا بگو کدوم شهرو گفت میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
آنیس۸۰ عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 106 خارجی ندیدیم ولی خارجی های افغانستان تا دلتون بخواددرست میگم؟
آنیس۸۰ عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 106 خارجی ندیدیم ولی خارجی های افغانستان تا دلتون بخواد درست میگم؟ قصد توحین به افغانی های سایت هم نداشتمولی همینجوری از دهنم پرید😂
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6082 عه ندیدم چی گفتی😐 میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6082 خارجی ندیدیم ولی خارجی های افغانستان تا دلتون بخواد درست میگم؟ اره زبانشون هم بلد هستیم😂😂 میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6082 نه نه ببین من از راه رسیدم همینجوری یه چیزی گفتم اصلا قصد توحین به هیچکس نداشتم با استارتر بودمنترس بابا اینجا کشور خودمونه ها😐😂 میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
barbie_beauti عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 4191 گفت جنوب اروپا خیلی بور و چشم آبی بودن یا اسپانیایی یا ایتالیایی بوده
آنیس۸۰ عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 106 ولی کلی بگم بخدا تعداد افغانی ها خیلی زیاد شدهببینید الان توی مدرسه ای که خیلی از بچه های ایرانی راه نمیدن افغانی ها توی اون مدرسه هستن