2777
2789
عنوان

دیشب یه توریست دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توریسته هم از اولش همچی ازش پرسیدیم

گفتیم نظرت راجب ایران چی بوده و اینا گفت کشورای همسایه ایران مثل قزاقستان و ازبکستان رفتم ولی اینجا خیلی قشنگه

کباب بریونی اصفهان خیلی خوب بوده

ولی بیشتر ایرانیا زبان بلد نیستن و فقط میگن go😂

به نظر منم جالب نیست ما ایرانیا تا یه خارجی میبینیم میدوییم میریم سمتش همش سوال میپرسیم و.. 

مخصوصا اینکه همش دوست داریم اونا درمورد ما اطلاعات داشته باشن! یه جورایی انگار کمبود توجه داریم... لطفا خارجی دیدید هی نرید سلام بدید و بپرسید نظرتون راجب ایران چیه!🤐

چیزی نگفت سرکاری بود😐

خب اینم از این. تا دیداری دیگر بدرود😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

به نظر منم جالب نیست ما ایرانیا تا یه خارجی میبینیم میدوییم میریم سمتش همش سوال میپرسیم و..  م ...

نه بابا خودش اومد سمت ما دوست ماهم زبان بلد بود یجورایی خودش ول کن نبود

ولی حرفتو قبول دارم

کلا منظورم اینه بنظر شما من حرف بدی زدم؟

یه تنه ابروی ایرانو با بی اعصاب باریاتون جلوی توریسته بردید😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂جرررر

بعد خودشم اسم ی شهرو برد گفت خیلی بی فرهنگ بودن😂😂

کلا آبروریزی خواهر

گفت جنوب اروپا خیلی بور و چشم آبی بودن

من خیلی سال پیش توریست هلندی بودن چهار نفر بودن گفتن خواهر برداریم باهاشون عکس گرفتیم .اوناهک عکس مارو گرفتن چقدر با معرفت .می‌دونی چرا اینو میگم....چون منو دوستام ک باهاشون عکس گرفتیم دیگه خداحافظی کردیم در حد تانیکو بای😂😂بعد باغ ارم عصرش یهو دیدمیشمون خانمه دست بلند کرد هلو......و چیزی دیگه .....اونا هم عکس از ما گرفتن.صحبت ۱۸سال پیشه.....وای چادری بودیم سبیل مو صورت تو شاهچراغ ولی باغ ارم ک‌ب بودیم تیپ بودیم.ولی شناختن.....