الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر منم جالب نیست ما ایرانیا تا یه خارجی میبینیم میدوییم میریم سمتش همش سوال میپرسیم و..
مخصوصا اینکه همش دوست داریم اونا درمورد ما اطلاعات داشته باشن! یه جورایی انگار کمبود توجه داریم... لطفا خارجی دیدید هی نرید سلام بدید و بپرسید نظرتون راجب ایران چیه!🤐
من خیلی سال پیش توریست هلندی بودن چهار نفر بودن گفتن خواهر برداریم باهاشون عکس گرفتیم .اوناهک عکس مارو گرفتن چقدر با معرفت .میدونی چرا اینو میگم....چون منو دوستام ک باهاشون عکس گرفتیم دیگه خداحافظی کردیم در حد تانیکو بای😂😂بعد باغ ارم عصرش یهو دیدمیشمون خانمه دست بلند کرد هلو......و چیزی دیگه .....اونا هم عکس از ما گرفتن.صحبت ۱۸سال پیشه.....وای چادری بودیم سبیل مو صورت تو شاهچراغ ولی باغ ارم کب بودیم تیپ بودیم.ولی شناختن.....