2777
2789
عنوان

دیشب یه توریست دیدیم

1039 بازدید | 43 پست

توی شهرمون ماهم بیرون بودیم

یکی از دوستامون مسلطه به زبان

داشت باهاش حرف میزد می گفتیم ایشون ترجمه میکردن و ماهم می‌گفتیم فلان چیزو بپرس

بعد من گفتم ازش بپرس نظرت راجب تاریخ ایران چیه

هستین بقیشو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیستیم برو فردا بیا 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بعد اومدم اسم بردم که نظرش راجب فلان شخص تو تاریخ ایران چیه میشناسن یا نه 

یا کلا از تاریخ ایران چی میدونن

یهو خالم دستمو محکم شد جلو همه داد و بیداد که این سبک بازیا چیه این سوالا چیه میپرسی و فلان

آقا کلی از دیشب ناراحتم

خیلی برخوردش بد بود

نظر شما چیه🥲

اون آقاهه هم دیگه چیزی نگفت

من برم به کارو زندگیم برسم تعریف کرد لایک کنین. ایسگا گرفتن انگار 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بعد اومدم اسم بردم که نظرش راجب فلان شخص تو تاریخ ایران چیه میشناسن یا نه  یا کلا از تاریخ ایر ...

یه تنه ابروی ایرانو با بی اعصاب باریاتون جلوی توریسته بردید😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

واااا چه سلیطه است خالت

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده