2777
2789
عنوان

یه بار دگ تاپیک ببینم از دهه هشتادیا که ....

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 53 پست
من خودم هشتاد و نه ام 😁 ببخشید اینو میگم ولی دو تا خواستگار داشتم با چندتا درخواست دوستی . ولی عین ...

یا خدااا ۸۹🤦من خواهرزادم ۹۰ هست خیلی کوچولویید شما که تو رو خدا از این تو این فازا نرید🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ب خودشون نداره خانواده درست داشتن اینجور نمیشد الان مادر پدرا بیشتر از دختر دنباله داماد هستن گ ...

من نمیدونم چرا مامانم آنقدر از ازدواجم  در آینده حرف میزنه خیلی باهاش دعوام میشد الان اهمیت نمیدم 

البته این که هست و قبول و درسته ولی باید یجورایی خودمون رو کنترل کنیم و ازدواج نکنیم ازدواج گزینه خو ...

عریزم چرا فکر میکنی ازدواح خوب نیست...

ازدواج سخته فقط  که خوب مجردی هم سخته

دختر و پسر اگر معیارهای درستی داشته باشن ازدواج خیلی خیلی بهشون کمک میکنه

باید انسان خودش رو برای مراحل مختلف زندکی آماده کنه. با مطالعه با تمرین با صبر 

منی که الان دارم بهت پیام میدم دم سحر با همسرم بحثم شده...😁 ولی بازم ازدواج میگم خوبی های زیادی در مقایسه با مجردی داره 

اینم ک مبینی طلاق و خیانت زیاد شده اولا خوب ب همون نسبت جمعیت زیاد شده 

دو اینکه پدر و مادرها بچه ها رو برای تشکیل خونواده درست تربیت و آماده نکردن... اولویت رو به موارد دیگه دادن. خیلی از جوون ها قربانی نگاه اشتباه والدین و والدین قربانی تبلیغات شدن

درصورتی که نیاز جنسی و تشکیل خونواده از نیازهای اساسی انسان هست مثل خوراک و پوشاک...