2777
2789

خوشکلا شده قبل بارداری یا توی بارداری دعا کنین مثلا چشمش یا بینی و لبش به خودتون بره یا همسرتون ؟! 

نتیجه چی شده ؟! اونجوری که دلتون خواسته شده یا برعکسش ؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاکنید خدا بچه ی سالم بده.  نگران چهره اش نباشید.  هرچی باشه،  آفریده ی خداست و جای ...

اون که صد در صد عزیزم ، مهم سلامتی و خوشبختیشه 

فقط یهو ذهنم کنجکاو شد ، گفتم بپرسم از بچه ها

وگرنه بچه هر جوری باشه واسه پدر مادرش زیبا ترینه

دعا که نه نشده 

ولی از اول بارداریم یه جا خونده بودم خوندن سوره یوسف برای زیبایی جنین تاثیر گذاره

حالا نینیم که دنیا اومد میام میگم که بوده یا نه😅

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
حالا منظورم صرفا دعا کردن نیست ، مثلا خیلی دلتون بخواد چشماش به همسرتون بره و بهش فکر کنین و بشه یا ...

ولی از قدیم میگفتن به یه نفر خیلی نگاه کنی نینی شبیه اون میشه بیشتر

حالا شما هم به همونی که میخوای شبیهش بشه نگاه کن

ولی از قدیم میگفتن به یه نفر خیلی نگاه کنی نینی شبیه اون میشه بیشتر حالا شما هم به همونی که میخوای ...

خیلی دوست دارم کپی همسرم باشه  

حالا تا خدا چی بخواد 

الان جاریم دخترش کپی خودشه،  یعنی یه سره جلو اینه بوده؟ 🤣🤣🤣🤣🤧

منم خیلی شنیدم میگن وقتی یه نفرو خیلی دوست داشته باشی ، شبیه همونو به دنیا میاری

جاریت خیلی خودشو دوس نداره احیانا؟  

دعا که نه نشده  ولی از اول بارداریم یه جا خونده بودم خوندن سوره یوسف برای زیبایی جنین تاثیر گذ ...

تاثیر داره من برای پسرم میخوندم روی سیب سرخ و بعد میخوردم  الان نزدیک چهارسالشه ماشاء الله هزار الله اکبر جوریه که محال ممکن ما بیرون بریم و کسی نخواد ازش عکس بگیره.. هرجا میبریمش همه دوستش دارن و میگن چقدر ناز و این حرفها. فکر کنم کل کسبه شهر و ادمهای اینجا مخصوصا زنهاعکسش رو دارن😄😄😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
تاثیر داره من برای پسرم میخوندم روی سیب سرخ و بعد میخوردم  الان نزدیک چهارسالشه ماشاء الله هزار ...

تنش سلامت باشه انشالله🤍

انشالله که پسر منم خوشگل بشه

تاثیر داره من برای پسرم میخوندم روی سیب سرخ و بعد میخوردم  الان نزدیک چهارسالشه ماشاء الله هزار ...

عزیزمم ایشالله سالم باشههه   سوره یوسف رو‌میخوندی هر روز ؟! 

خب الان شبیه کی شده شما یا پدرش ؟! 

حتما خودتون خوشکل بودین که پسرتونم خوشکل شده

اگه دوست داشتی و حوصله داشتی

چون تاپیک خلوته عکسشو بفرست ببینم روی ماه پسرتو