یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه گلم فک نکنم ربطی به شیرداشته باشه به احتمال زیاد سایزو اشتباه میگیری
واقعا خیلی اذیتم پریما خیلی خوب بود حتی ۱۵ ساعت بعد هم نشتی نمیداد ولی وقتی خرابکاری میکرد از پشتش میزد بیرون وقتی تو بغل بود و رو زمین نبود و به پهلو هم نشتی میداد. واقعا نمیدونم چیکارکنم
از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
واقعا خیلی اذیتم پریما خیلی خوب بود حتی ۱۵ ساعت بعد هم نشتی نمیداد ولی وقتی خرابکاری میکرد از پشتش میزد بیرون وقتی تو بغل بود و رو زمین نبود و به پهلو هم نشتی میداد. واقعا نمیدونم چیکارکنم
اخرین بار که پریما خریدم مال ترکیه بود تا ۷ کیلو نوشته بود و به زور پیدا کردم هیچ مغازه ای نداشت گفتن کیفیتش خراب شده مشتری ها اعتراض میکنن نیاوردیم نمیدونم شاید تقلبی بوده
از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود