2777
2789
عنوان

کمک نشتی پوشک

623 بازدید | 26 پست

مامانای گل پسرمن تازه غلت میزنه و وقتی به پهلو میخوابه زیرش از همون سمت پهلو شدید نشتی میده پریما میبستم هاگینز خریدم بازم همون رواله

چیکارکنم

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود
چند کیلو هستشچه سایزی میبندی؟ واسه چند کیلو هست اون سایز؟

۴ هاگینز

۷کیلو

تا ۱۸ کیلو همین سایزه

از وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ لحظه ای از زندگی تکرار نمیشه و باید در حال خوش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولفیکس بگیر خداییش هم ارزونترازایناس که میگی هم بهتره.بچم داره میره تویازده ماه فقط مولفیکس میبندم.مشکلی هم‌نداشتم

اوایل مولی میبستم نشتی داشت خواهرم میگه شیرت ابکیه😑😑

به نظر من بزرگهیه سایز کوچیک ترو امتحان کنسه بگیر یا سه پلاس

یعنی کمتر,از ۷ کیلو رو ببندم ? اخه ۴ کش هاش رون هاشو میبره چه برسه کوچیک تر

یعنی کمتر,از ۷ کیلو رو ببندم ? اخه ۴ کش هاش رون هاشو میبره چه برسه کوچیک تر

نه عزیزم

سایز سه پریما 4تا 9 کیلو هست

سایز 3 پلاس هم 5تا 10 کیلو

سایز سه رو میتونی تا زمانی که هشت کیلو بشه استفاده کنی، بعد اگه کوچیک شد سه پلاس بخر

نه گلم فک نکنم ربطی به شیرداشته باشه به احتمال زیاد سایزو اشتباه میگیری

واقعا خیلی اذیتم پریما خیلی خوب بود حتی ۱۵ ساعت بعد هم نشتی نمیداد ولی وقتی خرابکاری میکرد از پشتش میزد بیرون وقتی تو بغل بود و رو زمین نبود و به پهلو هم نشتی میداد. واقعا نمیدونم چیکارکنم

واقعا خیلی اذیتم پریما خیلی خوب بود حتی ۱۵ ساعت بعد هم نشتی نمیداد ولی وقتی خرابکاری میکرد از پشتش میزد بیرون وقتی تو بغل بود و رو زمین نبود و به پهلو هم نشتی میداد. واقعا نمیدونم چیکارکنم

پریما هم 4 میبستی؟

اخرین بار که پریما خریدم مال ترکیه بود تا ۷ کیلو نوشته بود و به زور پیدا کردم هیچ مغازه ای نداشت گفتن کیفیتش خراب شده مشتری ها اعتراض میکنن نیاوردیم نمیدونم شاید تقلبی بوده

نه عزیزمسایز سه پریما 4تا 9 کیلو هستسایز 3 پلاس هم 5تا 10 کیلوسایز سه رو میتونی تا زمانی که هشت کیلو بشه استفاده کنی، بعد اگه کوچیک شد سه پلاس بخر

سمیراجون پاهای پسرم وقتی اویزون میشه تو بغل قرمز میشه دون دون . به نظرت از پوشکه یا از چیه ?