2777
2789

آبجیم افطاری دو طرف و دعوت کرد برادرشوهر مجرد داره روش کراشم ولی به کسی نگفتم و کسی نمی دونه افطاری خوردنی با فاصله دو نفر جاخالی کنار هم نشستیم هر چی می کرد کنار بشقاب من میذاشت نمک می پاشید نمکدان نزدیکم میذاشت قند می خورد قندان کنارم میذاشت  از دیس چیزی برمی داشت دیس و کنار می ذاشت

روم کراشه یا ادب رعایت کرده؟

💜💜💜💜با افتخار یک آرمی💜💜💜💜 .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

فکر کنم هیچ کدوم 

دیده جا خالیه گذاشته 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم هیچ کدوم  دیده جا خالیه گذاشته

سمت چپش خالی بود همه دیس ها قطار کرده بود کنار من

💜💜💜💜با افتخار یک آرمی💜💜💜💜 .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
🤣 بابا فکر کردم میخوای بگی برا توام هر چی میخواسته بخوره میکشیده میداده اونجوری حسابه

ان شالله به زودی 🤣

من چرا انقدر خندیدم🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂