2777
2789

مثلا بگه دماغت عمل کن یا توپولی پهلو داری لاغر کن

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من این موضوع میتونه دوتا جنبه داشته باشه .جنبه مثبتش اینه که اون شما رو  به طور کل دوست داره و پسندیده فقط از نظر ایشون اگه اون چند تا مشکل ظاهری رو حل کنید دیگه کاملا ایده ال میشید براش.جنبه منفیشم اینه که ایشون شما رو از روز اول با همین ظاهر و استایل دیده و پسندیده،پس دیگه حق نداره ایراد بگیره.نظر شخصیم اینه که آدم باید یه مقدار منعطف و نقد پذیر باشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262

قبل آشنایی هم تو همین دماغ رو داشتی همین هیکل رو داشتی اگه نپسندیده بود میتونست بره پی زندگیش یا کیس بعدی اینکه داره بیان میکنه یعنی دنبال تغییر دادنته تو با این موضوع مشکلی نداری؟ اگه نداری که خب هیچی

ولی دقت کن این تغییر دادنه در چه حده؟ در حد همین ظاهر؟ یا کلا عقاید و سبک زندگی؟

و بستگی به نوع بیانش هم داره که توهین‌آمیز یا تمسخرآمیز باشه یا محترمانه

بعد اینکه باید دقت کنی ببینی کلا آدم ایراد گیریه؟ از اینایی نباشه کا هرجوری باشه باز یه چی پیدا کنه گیر بده اعتماد به نفست رو بیاره پایین 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من نظر مثبتی راجع بهش ندارم چون وقتی توی دوران آشنایی بخواد تغییر در شما ایجاد کنه پس بعد از ازدواج تبدیل به یه آدم کنترلگر میشه

من بودم بهش میگفتم همینطوری منو بپذیر و اگه نمیتونی جدا باشیم بهتره

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 

این آدم صد درصد بازهم از این نظرات خواهد داد‌‌‌..اگ میتونی کنار بیای مشکلی نیست..ولی بنظرم یبار بهش بگو من همینیم ک هستم از نظر ظاهری ببین واکنشش چیه..اگ اخلاقی بود خوب آدم کنار میومد ولی ظاهر مگ دست خود آدمه پس فردا باردار شی اضافه وزن پیدا کنی چیکار میخاد کنه

به نظرم مرد اگر عاشق باشه دماغ و پهلو براش مهم نیست . یکی دو تا آقا دیدم که خانم هاشون از خودشون تپل ...

این دنباله عیب وایراد هس حتی اگه بگیره هم هزارتا بعدش عیب ایراد درمیاره من حاضرم قسم بخورم خودش هیچ پخی نیس

من نظر مثبتی راجع بهش ندارم چون وقتی توی دوران آشنایی بخواد تغییر در شما ایجاد کنه پس بعد از ازدواج ...

حتی اگه بگه  پسندیدم من رد می کنم چونکه اون هیچی نشده دنباله بهانه وعیب وایراد هس ببین بعد ازدواج چی میکنه