دکتر پرستو بخشی متخصص قلب و عروق که خودکشی کرده توی تمام مطالب اخبار دیدم بخاطر حقوق کم و فشار زیاد و طرح اجباری و نصف شدن حقوق طرحش افسردگی گرفته خودکشی کرده
الان ماها که دم کنکوریم آرزو مون قبولی پزشکی و گرفتن تخصص هست اینارو میبینم اصلا حالم خراب میشه
واقعا چرا یه متخصص قلب توی اوج جوونی باید خودکشی کنه،، خیلی ناراحت شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
احساس پوچی وقتی بهت دست میده که در برابر زحمتی که میکشی رفاه مالی نداری در محل کار و جا ...
خیلی چیزا دست ماها نیست دنیا هم روی خوششو به کسی نشون نمیده... اما امید دادن وصبر کردن میتونه بهمون کمک کنه یا افسوس خوردن ؟بهرحال این دنیا باهمه بدیهاش دربرابر جنهمی که اون دنیا بخاطرخودکشی که منتظرمونه خیلی بهتره
شما مثل اینکه کلا خبر نداری پزشکا پیش دولت وثیقه چند میلیاردی دارن که یعنی عملا امکان انصراف براشون ...
عجب ، نشنیده بودم
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...