2777
2789
عنوان

دکتری که خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 39 پست
معلومه ک هست منکرش نیستم...اما خب وقتی نبود نباید تو احساس پوچی بمونی 

احساس پوچی وقتی بهت دست میده که در برابر زحمتی که میکشی رفاه مالی  نداری 

در محل کار و جامعه بهت توهین میشه 

و خیلی از مشکلات دیگه 

پزشک باید دغدغه ش سلامت مردم باشه نه اینکه چجوری پول اجاره خونه مو جور کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرز چقدر ناز بود 

احتمالا علت خودکشی اش فراتر از این حرفا بوده ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
احساس پوچی وقتی بهت دست میده که در برابر زحمتی که میکشی رفاه مالی  نداری  در محل کار و جا ...

خیلی چیزا دست ماها نیست دنیا هم روی خوششو به کسی نشون نمیده... اما امید دادن وصبر کردن  میتونه بهمون کمک کنه یا افسوس خوردن ؟بهرحال  این دنیا باهمه بدیهاش دربرابر جنهمی که اون دنیا  بخاطرخودکشی که منتظرمونه خیلی بهتره

خیلی چیزا دست ماها نیست دنیا هم روی خوششو به کسی نشون نمیده... اما امید دادن وصبر کردن  میتونه ...

ولی خیلی چیزا دست خودمونه 

الان جراح قلب اطفال تو کل کشور پنج تا هم نیست 

همه دارن فرار میکنن 

بحث مالی رو بزاریم کنار همین مردم چقدر اذیتشون میکنن 

بعد نمی‌فهمن تهش دودش تو چشم خودشون میره

خب انصراف میداد ..خودکشی ک‌ نشد کار .. البته بعیده موضوع فشار کاری باشه ...

شما مثل اینکه کلا خبر نداری

پزشکا پیش دولت وثیقه چند میلیاردی دارن که یعنی عملا امکان انصراف براشون وجود نداره برا همین اینقدر آمار خودکشیشون بالاست

شما مثل اینکه کلا خبر نداری پزشکا پیش دولت وثیقه چند میلیاردی دارن که یعنی عملا امکان انصراف براشون ...

عجب ، نشنیده بودم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...