2777
2789
عنوان

دکتری که خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم مادرش تو بیمارستان ک کار می‌کرده فوت کرده هر کاری میکنه انتقالی بگیره بره یه جا دیگه تا یاد مادرش نیفته قبول نمیکنن و خودکشی میکنه 

اگر راست باشه خودکشی کرده عوض الان اون دنیا ور میسوزه 

برا ظهورش صلوات

طفلک تو۳سال پدرومادرش روازدست می ده جدیداهم مادرشوهرش فوت شده علی رغم این که می دونن وضعیتش چه جوریه طرحش رومیندازن یه منطقه ی خیلی دور بله افسرده هم بوده خیلی ازماافسرده هستیم خدارحمتش کنه ای کاش می تونستیم هیچ کس روقضاوت نکنیم

چندسال پیش یه دکتر دارو ساز خودکشی کرد.. بی سروصدا گفتن این تو سازمان زندانها کار میکرده حقوقش کم بوده غصه میخورده.. ولی یه داروخانه داشت همین تو شهرک ما.. همه چی اوکی بوده.. بعد از مدتی دوست شوهرم که همکار بوده باهاش گفت نه بابا قشنگ پنج برابر کارمندا حقوق داشت داروخونه هم داشت.. منتها برای زندانیا مواد میبرده.. ردشو زدن از خجالت خودکشی کرد چون خیلی ادم باابرویی بوده.. دیگه کدوم ابرو واسه زندانی مواد میبرده... شمام بشنو و باور نکن

کدوم شهرعزیزم؟

دلفان لرستان

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من خیلی به این دکتره فک کردم واقعا عجیب بود برام ،بالاخره بی پدر مادر شدن رو اکثرا تحربه میکنن تو زندگیشون .و هر شغلی زورگویی اون بالاسری رو داره ،سختی داره 

حالا طرحشون نهایت ۱۹ ماهه بعدش مال خودشه 

چطور این همه سال درس خونده این چند ماه نتونسته تحمل کنه .این همه خوشگل بوده و قطعا زندگی خوبی دراینده منتظرش بوده 

شایدم اصلا خودکشی نبوده و کسی جوری کشتتش ک شبیه خودکشی باشه

...

این خانم مثل اینکه مادرشون فوت میکنن و حال روحی بدی داشتن و تقاضا کرده بود ک انتقال بدنش به محل زندکی خودش ولی قبول نمیکردن با انتقالیش ،ارشدهاش هم خیلی اذیتش میکردن بهش سخت میکرفتن همین باعث خودکشیش شده،تو این مملکت کسی ک بخاد به دلیل پول ساز بودن این رشته انتخاب کنه صد در صد افسرده میشه چون تازه چهل سالکی به بهد میتونه درامد خوبی داشته باشه،اگه با این نیت ک به ادما کمک میکنه این رشته بخونه صد دز صد افسرده نیمشه .

من خوندم که دکترای بالا سرش خیلی اذیتش میکردن تو منطقه محرومم بوده دیگه نتونسته تحمل کنه

خب انصراف میداد ..خودکشی ک‌ نشد کار ..

البته بعیده موضوع فشار کاری باشه ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من شنیدم مادرش تو بیمارستان ک کار می‌کرده فوت کرده هر کاری میکنه انتقالی بگیره بره یه جا دیگه تا یاد ...

نه تو بیمارستان شهر ما خودکشی کرده فقط چندروز بود که اومده بوده اینجا میگن تو بیمارستان خرم آباد که کارمیکرده چندتا از دکترا باهاش لج بودن خودشم بخاطر از دست دادن پدرومادرش افسرده بوده اونام اذیتش کردن دیگه خودکشی کرده ما که اینطور شنیدم نمیدونم حقیقت ماجراست یا نه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه