2777
2789
عنوان

کی‌میدونه ک..

129 بازدید | 13 پست

معنی اسم پاوان ؟؟ 

امروز شنیدم خیلی جالب بود برای دختر گزاشتن 

ولی تو‌‌ گوگل زده پسر 

کرد هستن فکر میکردم کردی باشع 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باوان هست بنظرم 

نه پاوان گفتن 

از خودشونم پرسیدم معنی شو گفتن نمیدونیم🤣

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نه اسم دختره  پاوان افسر بازیگره تو بانوی عمارت زن اسد

ریشه شو نمیدونی 

معنی در لغت نامه دهخدا، حافظ ،نگهبان

اها 

خیلی اسمای قشنگی گزاشتن ولی خودشون نمی‌دونن

شاهان شیلان پاوان 

سلام عزیزم داخل یک تاپیکی دیدم که حس ششم هستید ، میشه سوال منو جواب بدید🥺 من یک خواستگاری دارم که از طریق واسطه اقدام کردن و شماره گرفتن ( بعد از چند سری که واسطه بیان کرد ) اما هنوز زنگ نزدن ، شما فکر میکنید زنگ میزنن؟ ازدواجم رو چه زمانی حس میکنید؟؟

سلام عزیزم خوبی؟

میشه بگی بین من و دختر داییم وجاری خواهرشوهذم کدوممون زیباتر هستیم چون بعضی افراد فامیل شوهرو خواهرشوهرم بشدت ازین حاریشون تعریف میکنن جلومن حساس شدم خیلی فکرم درگیره 

وبگی کی باردارمیشم 

ومیگی حس پسرخالم چیه چون بی دلیل خیلی کم محلی میکنه وبدرفتاری دلم میشکنهخواهشا زودی بگو خیلی انتظارکظیدمدراخراگه دوس داشتی رنگ لباسمم بگو

سلام عزیزم داخل یک تاپیکی دیدم که حس ششم هستید ، میشه سوال منو جواب بدید🥺 من یک خواستگاری دارم که ا ...

نمیزنن احتمالا 

و اینک آخر سال ازدواج داری 

سلام عزیزم خوبی؟ میشه بگی بین من و دختر داییم وجاری خواهرشوهذم کدوممون زیباتر هستیم چون بعضی افراد ...

۶ ماه تا بارداریت 

پسر خالت اخیرا یچیز طرد کننده شنیده از اطراف فامیل