2777
2789

زندگی برای من جز غم وغصه چیزی نداشت از خونه پدری فرار کردم از اون فضای سمی نجات پیدا کردم اومدم گیر یه شوهر سمی افتادم ..تمومی نداره این سختیا انگار‌...توحسرت یه زندگی درآرامش موندم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت کاملا..اشتباهمون همونجا بود ک فک کردیم با ازدواج مشکلاتمون درست میشه..

من فریب حرفای شوهرمو خوردم نمیدونستم معتاده نمیدونستم تنوع طلبه ...بهم میگفت توخوابم بهت خیانت نمیکنم ...منی که همیشه خط قرمزم خیانت بود میگفتم اگه یه روز بفهمم طرفم بهم خیانت کرده ثانیه ای نمیمونم و جدا میشم الان دارم همچنان با این درد ادامه میدم و زندگی میکنم 

من فریب حرفای شوهرمو خوردم نمیدونستم معتاده نمیدونستم تنوع طلبه ...بهم میگفت توخوابم بهت خیانت نمیکن ...

شاید سنت کم بوده..متاسفانه الان اکثر مردا تو جامعه راحت خیانت میکنن .من رو مشکلات مالی و بیماری هامون بیچاره کرده اصلا حل نمیشه بدتر میشه