2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه

179 بازدید | 9 پست

کمک

میخام برا بزرگ شدن سینه دمنوش گزنه و شنبلیله رو امتحان کنم یکی تو تاپیکش گفته بود ک از ۶۰ به ۷۵ رسیده با این روش 

تنبلی تخمدان هم دارم شنیدم خوبه برا تنبلی و باعث افزایش باروری میشه درسته؟؟

شنبلیله میدونم ک باعث استروزن پروزسترون میشه پس میشه تنیچه گرف ک خوبه فقط یکم قبل پریودی نخور ک تنظیمت بهم نخوره

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبلیله میدونم ک باعث استروزن پروزسترون میشه پس میشه تنیچه گرف ک خوبه فقط یکم قبل پریودی نخور ک تنظی ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم 

یعنی تنبلی رو کنترل میکنه 

نزنه هورمونامو بهم بریزه؟

ممنون ک جواب دادی عزیزم  یعنی تنبلی رو کنترل میکنه  نزنه هورمونامو بهم بریزه؟

ببین اگ مشکلی داری ب نطرم استفاده نکن پایین اومدن سطح این هرمون ها با عث ریزش دیواره رحم میشه برا همین میگم قطع کن قبل پیودی تا پریود بشی و لازم ب ذکره ک تو روند تخمک گذاری هم کلاملا موثر هستن اگ تنبلی داری و قرص هرمونی مصرف می کنی ب نظرم نخور ممکنه عملکردی مخالف باشه و تاثیر قرص ها رو کم کنه 

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
ببین اگ مشکلی داری ب نطرم استفاده نکن پایین اومدن سطح این هرمون ها با عث ریزش دیواره رحم میشه برا هم ...

نه هیچ قرصی مصرف نمیکنم 

دوماه مصرف کردم نتیجه نداد میخام از راه اصلاح سبک و سنتی پیش برم

نه هیچ قرصی مصرف نمیکنم  دوماه مصرف کردم نتیجه نداد میخام از راه اصلاح سبک و سنتی پیش برم

موفق باشی پس با ی پزشک طب سنتی مشورت کن حتما