2777
2789
عنوان

بیاید بگم خونه مادرشوهرم چی شد

247 بازدید | 8 پست

خواهرشوهرم رفت تو حیاط دستی به ماشینش بکشه مادرش هم نه گذاشت نه برداشت فحش و ناسزا رو روانه خودش و شوهرش کرد...که وظیفه شوهر فلان فلان شدته...اینم بگم که یک هل پوک به خواهر شوهرم جهاز نداده پررو خانم...پسره هم که داماد باشه پسر پرتلاش و خوبیه. جمعه ها هم میره سر شیفت کار میکنه...اون روحشم خبر نداره که زنش خواسته ماشین بشوره..تازشم که بشوره..ماشين خودشه ذوقش داره بعد میخاسته سرش گرم بشه...عجب زن س ل یطه ای این زن....بد شد جلوی من عروس دخترش فحش داد..البته خواهرای همسرم خیلی خوبن رابطشونم با من خواهریه...ولی خودم خجالت کشیدم..لعنت به این عید...همش باید ریخت این نکبت تحمل کنم ده روز..تا بود به من بی احترامی میکرد حالا به اینا...گند خورد تو عیدمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع میکردی ازش 

ترسیدم به منم بپره..فقط یواش گفتم کار بدی نکرد که...دیدم داره عفریته بازی درمیاره اومدم نشستم تو اتاق...پیارسال به من گفت بچت مثل خودت و خانوادت بی تربیته..من ناراحت شدم..دعوایی بپا شد..پدرشوهرم شبش سکته کرد انداختن سر من...گویا ماهها بوده قلب درد و خس خس سینه داشته...خطرناکن اصلا

ترسیدم به منم بپره..فقط یواش گفتم کار بدی نکرد که...دیدم داره عفریته بازی درمیاره اومدم نشستم تو اتا ...

وای چه شرن

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم