2777
2789
عنوان

حافظه گوشیم پر شده راه حلی دارید

56 بازدید | 8 پست

دوستان گوشیم شیائومی۱۲۸ گیگ حافظه داره شاید من نهایت نصفشو فیلمی چیزی داشته باشم ....ولی کامل میزنه پر شده‌‌من قبلا خیلی بیشتر از اینا فیلم داشتم حتی ب ۶۰ گیگم نمیرسید الان هرچقدر حذفم میکنه ی ذره جا باز میشه ..برنامه میشناسید فایل پنهان ببینم یا حافظمو مدیریت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق گوشی خودم راهنماییت میکنم بلکه کمکی شد 

دستتو رو برنامه نگه دار مثلا اینستا ، بعد ی منو میاره برات می‌نویسه اطلاعات برنامه ، روی اون بزن برو روی پاک کردن داده ها بعد پاک کردن حافظه پنهان رو بزن ، اینو برای همه برنامه ها انجام بده 

پوشه تلگرام و واتسپ هم حذف کن از تو فایل های شخصی چون هرچی دانلود کردی اونجا ذخیره شده 

البته اگه حذفشون کنی هرچی تو واتسپ و تلگرام داشتی باید از اول دانلود کنی پس اول هرچی برات مهمه از تل ذخیره کن بعد پوشه رو پاک کن 

پیام رسان چی داری؟ 

از فایل های شخصی پوشه فیلم و عکس پیام رسان هارو پاک کن. 

تلگرام

ایتا

شاد

واتساپ

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
پیام رسان چی داری؟  از فایل های شخصی پوشه فیلم و عکس پیام رسان هارو پاک کن.  تلگرام ایت ...

تو پوششون زیاد چیزی نبود...اونام ک هستن انقد حجمش نمیشد...بیشتر تلگرامم سنگینه ولی انقدم نمیشه

سلام

شما 110مرتبه پشت سر هم میگفتین؟

من برای خواستگار امدن ۱۱۰ بار ب مدت یک هفته این ایه رو خوندم اکثرا جواب داده (ربنا انک جامع الناس لیوم لاریب فیه ان الله لایخلف المیعاد اجمع بینی و بین زوج مومن )

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689