2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ...

213 بازدید | 18 پست

حالم خیلی بده .

دلم از کارای شوهرم خیلی پره ...

انگار نه انگار که ازدواج کرده .شبا دیر وقت میاد .

یه تفریح درست حسابی منو نمیبره . حتی بازارم نمیاد که بریم .

برا یه دور زدن ساده که دلم باز بشه باید یه هفته اسرار کنم .اونم هی امروز فردا میکنه .همونم که میاد ساعت ۱۱ شب میاد که همه بسته‌س .

عید دیدنی هیچجا نرفتیم.فقط خونه مامانش .

حتی خونه مامانمم نرفتیم .

از روز اول عید باهاش سرسنگینم نپرسیده که چته .

عین خیالش نیست .

واقعا نمیدونم چیکار کنم .

به هرکی میگم اینجوریه میگه درست میشه 

من واقعا خسته شدم ... هیچ کس درکم نمیکنه 

بعضی وقتا صبح که میره پسرم خوابه شبم میاد بازم بچم خوابه .

یبار سه روز ندیدش .

یا الانم که میاد صداش میاد بچم با یه ذوقی میپره که دلم براش کباب میشه .

شبا بخدا بزور میخوابونمش،هی میره سمت شوهرم که باهاش بازی کنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش عزیزم 

تو اگه داستان منو بفهمی خدارو شکر میکنی که شوهرت داری 

من به یکی علاقه پیدا کردم ۱۶ سال از خودم بزرگتره  خودم سنم زیر ۲۰ هست 

بعد حالا نمیدونم اونم منو دوست داره یا به دید یک بچه الکی به من نگاه میکنه 

در تلاشم که یک کاری کنم اونم به من علاقه پیدا کنه 

کاشکی یه ایه ای چیزی بود ۱۰۰ درصد معجزه میداد حاضر بودم طلا هامو بفروشم 

بدم اما اون بهم علاقه پیدا کنه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ای بابا شما این دردته.. من  ی جور دیگ

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ناراحت نباش عزیزم  تو اگه داستان منو بفهمی خدارو شکر میکنی که شوهرت داری  من به یکی ع ...

😐حالت خوبه؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ای بابا شما این دردته.. من  ی جور دیگ

هرکسی یه مشکل داره .

ولی خب از صبح تا ساعت ۱۱ شب تو خونه تنها باشی چه حسی داری ؟

اصلا برا من وقت نداره .

هرساعت که بهش زنگ بزنم که کارت دارم میگه دستم بنده .

ولی اگه همون یکی از دوستاش باشه ....

😐حالت خوبه؟ 

نه 

اصلا بد جور دیوونم کرده 

آخه لعنتی لامصب چرا یه علاقه نشون نمیده 

به خدا میمیرم اگه ادامه پیدا کنه اینطوری 

من آبرو دارم وگرنه بهش میگفتم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

شمارش دارم میزنه به سرم 

یچیزی بگم بعد به خودم میگم دیوونه شدی ؟....؟.؟؟ 

نه  اصلا بد جور دیوونم کرده  آخه لعنتی لامصب چرا یه علاقه نشون نمیده  به خدا میمیر ...

بابابیخیال هنو بچه ایی این فکرا وکارا چیه 😐.. عقل نداری انگار 

بابابیخیال هنو بچه ایی این فکرا وکارا چیه 😐.. عقل نداری انگار 

آره 

نه عقل دارم ولی الان اصلا کار نمیکنه 

الان رفته رو قلب 😅

من کردم این کار رو 

چی شد بعدش ؟