2777
2789

خانوما تقریبا تمام شرایط زندگیم رو گفتم و بعضی هاتون میدونید 

خلاصه ش اینه که من سالها پیش به اجبار پدرم با پسر عموم ازدواج کردم و زندگی بدی داشتم 

اونقدر کتکم میزد و بد بود که طلاق گرفتم

بچه م یه دختره دوازده سیزده ساله ای هست که با خودم زندگی می‌کنه 

و من بیشتر از ده ساله تنها زندگی میکنم

و حتی یکبار وارد زندگی هیچ زنی و مردی نشدم 

و این باعث شده خیلی نیاز به حامی و همسر داشته باشم 

کیس های خواستگار کم و بیش بودن اما هیچ کدوم صد در صد اوکی نبودن هیچ حتی بجای کارشون لنگ میزد مثلا من یه بچه دارم طرف سه تا بچه و بضاعت خیلی کم و ... و اینطور کیس ها 

آقایی اومدن خواستگاریم که توسط معرف اومدن 

۴۳ ساله وضع مالی خوب ( نمیگم عالی ) 

خوار و بار فروش هستن ماشین لوکس و خونه سه طبقه و خوب و بزرگ 

و دو پسر ۱۴ و ۱۳ ساله 

یک دانگ خونه هم به نامم میکنن و مهریه هم حرف می‌زنیم

ادامه پست بعد از قبل تایپ کردم 

ایشون همه جوره خیلی خوبه حتی گفتن دیگه کار نکن من مرد زندگی هستم باید کار کنم و خرجی بدم شما خانه دار باشید کافیه 

در مورد دخترم هم گفت براش پدری میکنم خرجی و جهازش هم میدم فقط خونه مادر تون باشه چون هم مردم حرف در میارن واسش بده هم من خودم قابل اعتمادم بچه هام هر روز دارن رشد میکنند و نمیشه اعتماد کرد 

دختر مون وقتی بالغ شد و پسرای منم همینطور که تونستن از خودشون مراقب کنن بیاد با خودمون زندگی کنه 

مادرم هم گفت تو شوهر کنی و خوشبخت باشی من بچه رو پرستاری میکنم خرجی شو هم که میدید 

چیکار کنم ؟ 

قبول کنم ؟  

خودم یک دل نه صد دل عاشق این مرد و ابوهت مردونه ش و مرام مردونه ش شدم 

عاشق اخم ابرو هاش شدم 

همسرش هم سرطان داشتن از دنیا رفتن 

شش ماه هم بردنش قطر اما درمان نشده 

اما دخترم 😭 نکنه بگه مامانم ولم کر

د رفت خوشبخت بشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت بیشتر از پول و جهاز

به محبت مادر نیاز داره

اگر واست مهم نیست فردا پسفردا بزنه توی چشمت بگه تو برام مادری نکردی و منو به پول فروختی 

پس بسم الله

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

همش بستگی به خودت داره که از همه طرف به قضیه فکر کنی 

و اینکه بچه های ایشون با ازدواج پدرشون با شما مشکلی ندارن؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»