2777
2789

ده روزه حدودا اومدن خاستگاری دورادور میشناسیم همو و فعلا فقط یبار خاستگاری کردن منتظرن ما بله رو بدیم واسه آشنایی 

حالا در همین حین خواهرم از شوهرش میخاد جدا شه 

پدرم معتاد بوده و مادرم هم چندین سال پیش جدا شده و ب پاکدامنی و زحمتکشی معروفه 

منتها میترسم همین اول کار بشنون خواهرمم میخاد طلاق بگیره بخوره توو ذوقشون🥲چیکارکنم من اخه شرایط پسره خوبه دوسدارم آشنا شم باهاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذر صلوات حضرت ام البنین کن انشالله هیچی نمیشه گلم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یکیو انتخاب کنین که وقتی یه همچین مشکلاتی پیش میاد بهش پناه ببرین 

نه اینکه بترسین از اینکه یه وقت دیدگاه اونا بهتون عوض بشه 

الان بهترین موقع هست که ببینی خاستگارت مرد زندگی هست یا نه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

خواهرت نمیتونه دست نگه داره؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
حقیقتا من برا داداشم برم خواستگاری اینا رو ببینم تموم تلاشمو میکنم منصرف شه

نمیشه فقط از رو خانواده، دختر یا حالا پسر رو انتخاب کرد

باید دید دو طرف باهم تفاهم دارن 

و جنبه های دیگه رو بررسی کرد

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
حقیقتا من برا داداشم برم خواستگاری اینا رو ببینم تموم تلاشمو میکنم منصرف شه

چ حرف زننده ای ه میگی؟!

جریان پدرش و خاستگار میدونه و مادر بی نواشم با نجابت کار کرده بچه بزرگ کرده

خواهرشم واقعا زندگیش هیچچچچچ ربطی ب این بی نوا نداره!!!!!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
مگه از شرایط خانوادتون خبر نداشتن قبل از خواستگاری؟ 

بله از پدرم خبر دارن ک معتاد بوده 

اما از خواهرم نه فک میکنن متاهله و زندگیشون خوبه اما یماهی هست آشوبه زندگیشون دامادمون خیانت کرده 

یکی نیس بگه گناه من چیه پدرم معتاد بوده و دامادمون خیانتکار

نمیشه فقط از رو خانواده، دختر یا حالا پسر رو انتخاب کرد باید دید دو طرف باهم تفاهم دارن  و جن ...

من کاری یه جنبه ندارم انتظار دارم یه خانواده درست و حسابی باشه که مثل خودمون مشکلات اساسی نداشته باشه چون این جنبه هم خیلی برامون مهمه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️