2777
2789

امروز ساعت ۴ متوجه شدم رفته تو بالکن زنگ بزنه چون سر صدای خونمون بخاطر بچه و تلوزیون زیاده برا همین همیشه موقع زنگ زدن به کسی میره تو بالکن  

داشتم به بچه کوچیکه شیر میدادم که دیدم یه صدای عجیبی از تو بالکن میومد نگو که آقا گزاشته رو اسپیکر داره با یه زنی حرف میزنه زنه صدای نازک بود ولی نمیدونم چند سالشه 

ولش کردم تا زنگش که تموم شد رفت لباساش بپوشه بره سر کار منم رفتم بالا سر گوشیش تا چک کنم جخبره اسم زنه گزاشته بوده قدوسی وانت

تو پیاماش گشتم ولی اثری از چیزی نبود

ای داد از مردا😠😠😠😠

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعدش

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

چ خوب تونستی بروش نیاری من بودم همونجا میپریدم بیرون پارش میکردم🤦

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اگه مشکوک بود نمیذاشت رو اسپیکر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هیچی دیگه الان شوهرم سرکاری ولی از شوهرم بعید بود همچین کاری کنه نزدیک ۶ سال با هم ازدواج کردیم یبارم ازش کاری سر نزده نه چت مشکوک نه تلفن زیاد اصن زیاد با گوشی کار هم نمیکنه اکثرا یا سرکاره یا خوابه بخاطر خستگیش من خودم ۲۹ اون ۳۳ سالشه

نه بابا شغل آزاده  تعمیرکار وسایل خنک کننده مث کولر یخچال

میشنیدی با زنه چی میگفتن؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
این دیگه چه راحت گذاشته تو اسپیکر مطمئنی چیزی هست چون اینقدر راحت جلوی روت حرف نمیزنه میگم

ن در بالکن همیشه میبنده واسه تماس ایندفعه چون کنار بالکن نشسته بودم شنیدم