2777
2789

انروز روز چهارپریودمه یعنی ۴روز کامل

اگه فردا چ مقدار خون ببینم روزم باطله؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ده روز حتی لک هم باطله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه مطئن نیستی تموم شده الکی روزه نگیر لاجون میشی

فردا فک کنم لک ببینم چیکار کنم ؟بگیرم یانه؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

خون حیص خونی که در طول روز بشه بهش گفت ممتد مثلا هر ساعت بیاد یا بنا بر عادت شخص ی نصف روز بیاد معمولا حیض بین ۳تا ۵ روزه   وقتی خون قطع میشه طوری که میگی تمام شد باید غسل کنی اگه بعد غسل لکه ببینی طوری که خیلی کم باشه مثلا از شو  رت رد نشه بهش میگن استحاصه قلیله باید خودتو برای هر نماز آب بکشی وضو بگیری بین نماز چک کنی لکه جدید نباشه این نیاز به غسل نداره روزه هم باید بگیری  اما اگه لکه طوری باشه از شو  رت رد بشه استحاضه کثیره این خون غسل داره اسم غسلش هم استحاصه برای هر سری نماز باید غسل کنی تا کامل پاک شی روزه اینو نمیدونم چون تجربش نداشتم نپرسیدم فقط اگه اینطوری سحر غسل کن اگه لکه زیاد دیدی از بعدش برای روزه بپرسی  تماس بگیر سوال شرعی جواب درست بگیر  اینا که گفتم در مورد هم لکه قهوه ای بود هم خون قرمز 

خون حیص خونی که در طول روز بشه بهش گفت ممتد مثلا هر ساعت بیاد یا بنا بر عادت شخص ی نصف روز بیاد معمو ...

ممنون از هنگی عزیزان❤️❤️❤️