2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

4288 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

من واقعا میخوام نظرتونو بدونم درباره جنسیت بدونم که آیا واقعا هر کی پسر دار میشه خوشبخت تر میشه یا پیش خانواده شوهر و قوم شوهر سربلندتره؟

من خودم دارم دختر دار میشم اوایلم اصلا برام فرقی نمیکرد اما از بس قوم شوهر با سرزنش نگاهم کردن ک این سوال واسم پیش اومد.

خودم 5 تا خواهر شوهر دارم همشون پسر آوردن هم عروسم ندارم شوهرم تک پسره حالا همه از من انتظار پسر داشتن ک نشد.

اخرین خواهرشوهرمم الان بارداره و معلوم شد ک بچش پسره حالا واقعا احساس میکنم ک کل توجها رو ب خورش جلب کرد .هیلی ناراحتم امروز.

واقعا ب نظرتون حسادت داره ک اون پسردار شده اما من دختر؟

خودم الان حسادت نمیکنم فقط ناراحتم

در ذهن ما اینطور شکل گرفته که پسر باعث سربلندی... وگرنه در عمل چیزی مشاهده نشده

تنها راه تغییرش هم، تغییر افکار خودمون

حالا خوبه تلاش و توانایی های ادم نقشی در جنسیت نداره..وگرنه که دیگه هیچی  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

متاسفانه خانواده ی شوهرم مخصوصا مادر شوهرم میشنه پا میشه میگه انشالله بچت پسر باشه انگار پسر باشه بش مدال میدن تا بچم دختر شد حالا واسه دومی هی میگه اینبار باید پسرباشه انگار دست منه یا خودش خداوند هر چی بخاد همون میشه با وجود اینکه میتونستم برم دکتر وشاید تاثیری داشته باشه واسه جنسیت نرفتم حالا هم تو اقدامم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خانواده ی شوهرم مخصوصا مادر شوهرم میشنه پا میشه میگه انشالله بچت پسر باشه انگار پسر باشه بش مدال میدن تا بچم دختر شد حالا واسه دومی هی میگه اینبار باید پسرباشه انگار دست منه یا خودش خداوند هر چی بخاد همون میشه با وجود اینکه میتونستم برم دکتر وشاید تاثیری داشته باشه واسه جنسیت نرفتم حالا هم تو اقدامم

من ک تا یه مدت باهام سرسنگین شد مادرشوهرم

ولی حالا خوب شده و میگه انشالله پیشونیش خیر باشه دختر و پسر نداره.

اما حالا ک خواهرسوهرم بچش پسر شده دیگه دارن منو دیوونه میکنن با رفتاراشون. حالا هنوز شوهرم نفهمیده جنسیت بچه خواهرش چیه وگرنه نمیدونم عکس العملش چیه.شازد بهم متلک بگه. تازه امروز خبردار شدم ک پسره. واقعا کاش این زندگی تموم بشه 

از اول که فهمیدن باردارم دقیقا همین رفتارو با من داشتن. چپ میرفتم راست میرفتم میگفتن ایشالا پسر بزایی!! کاملا درکت میکنم.ولی مطمئن باش هر بچه ای که پا رو زمین میذاره برا هدفی آفریده شده و هیچ خلقتی بی دلیل نیست. هرچی خدا میده خیره. شک نکن

نه اجی جان این چه حرفیه این چیزا زاده ذهن اکثر ما ایرانیاس متاسفانه دختر یا پسر فرقی نداره هر کدوم سالم و صالحش خوبه فداتشم بد به دلت راه نده جنسیت بچه هم دست تو نیست خوشگلم اصولا این مرده که تعیین کننده جنسیت بچس پس اصلا ناراحت نباش من خودمم عاشق دخترم و الان 4هفتمه همه بهم میگن پسره 😕و شوهرمم دوست داره بچه اولمون پسر بشه اما واقعا برای من فرقی نداره هرچی باشه سالم و صالح باشه فقط همین

نمیدونم انشالله بچم خوش قدم باشه

اما حرفای اطرافیان تا مغز استخون آدمو میسوزونه.

من خودم آدم حسودی نیستم اما راستش از اینکه کسی بچمو دست کم بگیره ی روزی بدم میاد.

از وقتی این قوم مغول شوهر جنسیت بچه منو فهمیدن خیلییییی بد نگاه میکنن.

قبلا بهم میگفتن ویارت چیه؟چی واست بیاریم؟از وقتی فهمیدن دختره یه بارم اینجوری چیزی نگفتن بهم.

به شوهرم ک گفتم نظرت در مورد جنسیت چیه میگه فقط سلامت بچه و مامانش واسم مهمه/ حالا واسه بچه ی دوم خدا خدا میکنم دختر باشه تا مادر شوهرم بیشتر حرص بخوره بترکه 😱

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

نه سمانه جون هیچ وقت نذار حرفای خانواده شوهر روت اثر بذاره خودتو به بیخیالی بزن خدا هرچی بخواد همونو میده دختر و پسر فرقی نداره ولی متاسفانه بعضی از خانواده شوهر پسردوست هستند ازجمله خانواده شوهر خودم که به نظرم بحث کردن باهاشون هم فایده نداره

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

منم بچم پسره جاريم بچش دختره چون زودتر بچه دار شد و دختر شده رو همه مادر و پدر و خواهر شوهرم كار كرده و بهشون قبولونده كه دختر خوبه كه وقتي من فهميدم بچم پسره همشون هي جمله با دختر ميساختن كه دختر خوبه و اينجوريه و اونجوريه... منم چنان دارم از پسر تعريف كردم و هي پسر پسر كردم حالا ورق برگشته ديگه همش ميگن پسر خوبه😂😂درسته شما تك افتادي ولي شما هم هي تعريف كن بزرگش كن كه دختر خوبه و روشون كار كن و اصلا نه دهن به دهن شو نه تحريكشون كن و نه اهميت بده به حرفاشون .. فقط از دختر هي تعريف كن كه مونس مادره و از اين حرفا

منم بچم پسره جاريم بچش دختره چون زودتر بچه دار شد و دختر شده رو همه مادر و پدر و خواهر شوهرم كار كرده و بهشون قبولونده كه دختر خوبه كه وقتي من فهميدم بچم پسره همشون هي جمله با دختر ميساختن كه دختر خوبه و اينجوريه و اونجوريه... منم چنان دارم از پسر تعريف كردم و هي پسر پسر كردم حالا ورق برگشته ديگه همش ميگن پسر خوبه😂😂درسته شما تك افتادي ولي شما هم هي تعريف كن بزرگش كن كه دختر خوبه و روشون كار كن و اصلا نه دهن به دهن شو نه تحريكشون كن و نه اهميت بده به حرفاشون .. فقط از دختر هي تعريف كن كه مونس مادره و از اين حرفا

دقیقا همین کارو کردم ب خدا

خصوصا رو شوهرم خیلی کار کردم و اونم الان قبول داره ک دختر خوبه اتفاقا همیشه احوال دخترمونو میپرسه و برام خیلی چیزا میخره.

اما واقعا گاهی ک بحث دختر و پسر میفته دیگه تو اون جمع همه اتفاق نظر دارن ک پسر خوبه.حتی وقتی تو جمع خواهراش میشینم. خواهراش بچمو دوس دارن اما خوب همیشه میگن پسر بهتره

ما هم متاسفانه توی دور همی فامیلا همش بحث دختر پسر راه میندازن و من خیلللللللی بدم میاد اصلا مراعت نمیکنن که شاید یکی دختر نداره هی پیشش میگیم دختر خوبه شاید دل اون بشکنه و یا   یکی پسر نداره  و دلش بشکنه

هرکس ب اندازه ضربه هایی که خورده تنهاییش را محکم تر بغل میکند . 
ما هم متاسفانه توی دور همی فامیلا همش بحث دختر پسر راه میندازن و من خیلللللللی بدم میاد اصلا مراعت نمیکنن که شاید یکی دختر نداره هی پیشش میگیم دختر خوبه شاید دل اون بشکنه و یا   یکی پسر نداره  و دلش بشکنه

دقیقا

من ک خیلی دلم میشکنه

سمانه جان من هم دختر دارم هم پسر 

خانواده همسرم هم به شدت پسري هستند ولي شايد باور نكني من وقتي دخترم رو باردار شدم به خاطر همين تلقينات اصلا دخترمو نمي خواستم ولي زماني كه دخترم به دنيا اومد و روزها گذشت ورق برگشت و من عاشق دخترم شدم طوري كه تصميم گرفتم يه دختر ديگه وارد زندگيم كنم ولي پسر شد و اصلا هم البته ناراحت نيستم ولي الان براي سومي اقدام كردم به اميد دختر دار شدن دوباره ام و دو سه هفته پيش فهميدم پسره خيلي گريه مردم هنجمه البته خوشحال شدن به جز من و شوهرم

البته راضيم و اصلا الان ناراحت نيستم

فقط هدفم از بيان اين مطلب اين بود كه بگم هيچ موجودي به اندازه دختر برام ارزشمند نيست ... وقتي دخترت به دنيا اومد تازه مي فهمي و زماني تا عمق جانت به اين باور مي رسي كه پسر هم به خانواده تون اضافه بشه

من از صميم قلبم عاشق دخترمم اين رو همه و حتي مادرشوهر پسرپرستم هم مي دونند

Lilypie Pregnancy tickers