2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 20 پست
سمانه جان من هم دختر دارم هم پسر خانواده همسرم هم به شدت پسري هستند ولي شايد باور نكني من وقتي دخترم رو باردار شدم به خاطر همين تلقينات اصلا دخترمو نمي خواستم ولي زماني كه دخترم به دنيا اومد و روزها گذشت ورق برگشت و من عاشق دخترم شدم طوري كه تصميم گرفتم يه دختر ديگه وارد زندگيم كنم ولي پسر شد و اصلا هم البته ناراحت نيستم ولي الان براي سومي اقدام كردم به اميد دختر دار شدن دوباره ام و دو سه هفته پيش فهميدم پسره خيلي گريه مردم هنجمه البته خوشحال شدن به جز من و شوهرمالبته راضيم و اصلا الان ناراحت نيستمفقط هدفم از بيان اين مطلب اين بود كه بگم هيچ موجودي به اندازه دختر برام ارزشمند نيست ... وقتي دخترت به دنيا اومد تازه مي فهمي و زماني تا عمق جانت به اين باور مي رسي كه پسر هم به خانواده تون اضافه بشهمن از صميم قلبم عاشق دخترمم اين رو همه و حتي مادرشوهر پسرپرستم هم مي دونند

انشالله که همینطور باشه

من قبلا ب بچم خیلی حس داشتم کم کم وقتی حرفای مردمو شنیدم یا میشنوم فقط آرزوی مرگ خودمو دارم ک هم خودم بمیرم هم بچم.

مثل امروز ب قرآن همین الان مادرشوهرم اومده پایین و میگه اخرین دخترمم پسر دار شد و هر هر میخنده . مثلا الان میخواد منو دق بده یا شوهرمو؟شوهرمم امروز سرما خورده اصلا گوش نداد ب مادرش ولی در کل این همه پله رو کوبیده اومده ک فقط بگه بچش پسره.

خوب یکی نیست بگه ب من چه؟

از این ب بعد کچلم میکنن با حرفاشون تازه اوله کاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه دخترت رو دوست بدار و وقتي به دنيا اومد تا مي توني ابراز علاقه كن به دخترت

دخترت بزرگ مي شه و مي شه رفيق فابريكت و پسراي اون ها هم بزرگ مي شن و چشم حسرت اون ها رو هم به خودت و دخترت خواهي ديد

فقط به خودت و دخترت افتخار كن ... سرزنشت نمي كنم چون من هم همين حس رو اولش داشتم ولي زماني كه دخترم رو كنار پسرم مي بينم دلم از وجود دخترم لحظه به لحظه مملو از شادي و خوشحال مي شه

براي همين خواهش مي كنم اگر مي خواهي مثل الان من عذاب وجدان نگيري بابت اون يكي دو سال از لحظه داشتن دختر تو وجودت لذت ببر ... اين روز ها مي گذره و من مطمينم روزي از اين اين كه اين طور سپري شد نه از ديگران بلكه از دست خودت عصباني خواهي شد

Lilypie Pregnancy tickers

فقط سالم و صالح همین

واقعن خوب نیست حتی یک لحظه به خاطر وجودعزیزدخترت ناراحت بشی

اون می فهمه ها نزار دل نی نی کوچولوت بشکنه 

خودتوهمسطح آدمهای تااین سطح فکر پایین نکن که دختر بده واقعن ناراحت کننده ست 

خدابدش میاد

خداتوشکرکن

ایشالله به سلامتی و خیر باشه همین مهمه

یارب به کرم برمن درویش نگر برمن ننگر برکرم خویش نگر

منم یه خواهرشوهر دارم که تا فهمید جنسیت بچه دختره رفتارش عوض شد حالا قبلش خیلی بهم زنگ میزد حالمو میپرسید و کارای دیگه ولی بعد این 180درجه تغییرکرد منم دلم خیلی شکست خودش یه پسر دبستانی داره و تا دلت بخواد این بچه لوس و نچسبه به طوری که هیشکی ازش خوشش نمیاد ولی چون پسره جایگاهش خودبه خود بالاس حتی باعث ناراحت شدن جاریمم که دوتا دختر داره شد من از خدا خواستم جوری جوابشو بده که یه روز از داشتن پسر به صورت علنی ابراز پشیمونی کنه

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

من فک‌میکنم هر جنسیتی داشته باشی پشتش یه چرت و پرتی ازخانواده همسر میشنوی منو شوهرم بعد یه سقط بچه دارشدیم بچمونم پسره اما بجای شکر گذاری از خدا مادرشوهرم هربارمنو میبینه میگه بچه پسر بدرد ادم‌نمیخوره دختر خوبه درصورتی که خودشم هرگز دختردار نشده.بجای اینکه بگن بچت باهوشه خوشکله اینحرفا رو میزنن.بنطرمن دخحرو پسر فرقی نداره ولی شوهرم خیلی دوست داشت بچه اولنون پسرباشه که خداروهزاربارشکر شد و حرف دیگرانم هیچ ارزشی نداره.به داشتن بجهاتون افتخار کنید