2777
2789

تو رفیق بازی شورش درآورده اویل چند بار بحثمون شد خیلی فکر جدایی تو سرم بود اما بخاطر بچم بی خیالش شدم گفتم بره به جهنم واگذارش میکنم بخدا 

و خودم با بچم میگردم و زندگیم میکنم چون متاسفانه شرایط جدایی ندارم 

الویتش دوستاشه هر روز با دوستاس که اکثرا مجردن میره بیرون

امروز داشت با دوستش تلفنی صحبت میکرد برنامه ریزی میکرد برای مسافرت 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش اتمام حجت کردم بخواد بره باید این زندگی تموم شده بدونه اصلا اهمیت نداد وسایلاش برداشت باز مثل همیشه با یک دوستش رفت بیرون گردیش !! 

اینسری بخواد بره زندگیم باهاش تموم میکنم 

از بس دیده دعوامون شده و من حرفام عملی نکردم خیالش راحته که این الکی میگه و نمیره

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
پس توام ازش پول بگیر بگو منم با دوستام‌میرم

من هیچ دوستی ندارم برای همین همین خیالش راحته 

اینقدر پسته اوایل منو خیلی محدود میکرد طوریکه دور همه دوستام خط کشیدم و هیچ دوستی برام نموند 

اینایی که می‌خوان با دوستاشون بگردن و مجردی بهشون خوش میگذره چرا ازدواج می کنن و دختر مردمو بدبخت می کنن 

عزیزم شما چرا ی بزرگتر رو در جریان نمی ذاری ، پیشنهاد مشاوره نمیدی بهش