2777
2789
عنوان

مشاوره

55 بازدید | 4 پست

سلام اگه کسی میدونه خاهش میکنم جواب بده🙏🏻

من یکسال نیمه از شوهرم جدا زندگی میکنم بعد خونه واسه مادرشوهرمه شکایت کردم که خونه بگیرم نشد الان مادرشوهرم شکایت ازم کرده که خونرو خالی ولی کلید ندارم دستور موقت هم گرفتم 🙏🏻

اگر شماره وکیل رایگانم دارین بهم بدین

دوست عزیز توضیحات مبهم هست  واضح تر بفرمایید

خونه ای زندگی میکردم برای مادرشوهرم بوده پارسال که دعوا کردم با شوهرم .شوهرم کلید خونه ازم گرفت من فقط یه شکایت کردم برای دستور موقت خونه که اساسم تو همون خونه باشه الان مادرشوهرم ازم شکایت کرده که باس اساسو بیرون ببرم ولی کلید ندارم که اساسمو بیرون ببرم و یکسالی که خونه دست شوهرم بوده اونجا داشته زندگی می‌کرده الان مت چجوری اساسمو بیرون ببرم و کم کاستی اساسمم گزارش کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ای زندگی میکردم برای مادرشوهرم بوده پارسال که دعوا کردم با شوهرم .شوهرم کلید خونه ازم گرفت من ف ...

تشریف ببرید اجرای احکام و اعلام کنید که منزل در توقیف ثالث هست و تا رفع مزاحمت اموال شما قابل استرداد نیست

و اظهارنامه ای به  مادر شوهر و همسرتون ارسال کنید از بابت غصب و استیلای عدوانی که بر اموال شما چیره داشته اند و از مکافات و شکایت های بعدی ایشون رو آگاه بفرمایید 🌹