2777
2789
عنوان

کسای ک ارزوی مادر بودن دارن بیان تا بگم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه ان شاءالله ب حق همین ماه مبارک کسانی ک منتظر مادر شدن هستن بزودی مادر شن

کامل نخوندی  مگرنه نمیگفتی این حرفا چیه   تهش نوشتم ولی ارزش داره فدا سر بچم        الهی امین  

وقتی مادر این همه عوارض داره مطمعنم ک بچه هم افسردس و همش بخاطر ناراحتی بچسسسسس

خواهش میکنم با خانم های باردار  متفاوت برخورد کنیدددد

چون واقعا خیلی شکننده هستن   

وقتی مادر این همه عوارض داره مطمعنم ک بچه هم افسردس و همش بخاطر ناراحتی بچسسسسس خواهش میکنم ب ...

شاید باورت نشه ولی اصلا به این چیزا نیست.من حاملگی خیلی خوبی داشتم،کلا هیچ مشکلی نداشتم.الان بچم همش گریه میکنه،نوزادیش کلا کولیک و رفلاکسش داشت.رفیقم که حامله بود کلا تو مشکلات بود،شوهرش خیانت کرد،چندددد بار مچشو گرفت،خانواده شوهرش اذیتش میکردن.یه سری مشکلات از پسر بزرگش داشت.ولی بچش به دنیا اومد نه کولیک داشت نه رفلاکسی داشت،الانم که ۶ ماهشهر کلا فکر کنم این بچه هر وقت گرسنشه یه نق ریز میزنه و تموم،اصلا انگار بلد نیست گریه کنه.

پس به این چیزا نیس،الکی به خودت استرس نده

شاید باورت نشه ولی اصلا به این چیزا نیست.من حاملگی خیلی خوبی داشتم،کلا هیچ مشکلی نداشتم.الان بچم همش ...

منم تو بارداری خیلی زجر کسیدم از طرف بچه ن ها  از طرف بابای بچه  افسردگی شدید و   ... تازه بخدا عین سکته ای ها سدم  و مطمعنم جوابسو پس میده