2777
2789
عنوان

خیانت مادرم،لطفا کمک کنید

536 بازدید | 35 پست

خانوما لطفا کمکم کنید

مامانم از تیرماه با یکی حرف میزنه توی محل کارشون باهم هستن،این آقا متاهله و خانومش خیلی اذیتش کرده متاسفانه عاشق مامانم شد،میخواست خودشو بکشه مامانم خیلی کمکش کرد من در جریان همه چیز بودم،مامانم مثل مشاور باهاش حرف زد الان اون آقا به کمک مامانم فوق لیسانسشو گرفت خونشو عوض کرد و... میخوام بگم واقعا داشت به بیراهه میرفت که مامانم نزاشت

امروز کلید میخواست بگیره اداره ها باز شده و دست مامانم بود

مامانم گفت میرم کلیدو بدم بهش و بیام،رفت ۲۰ دیقه بعد برگشت منم عصبانی شدم درو کوبیدم مامانم ‌اومد کلی فوش داد بهم و درو ۱۰ ۲۰ بار محکم کوبید گفت رو من درو میبندی😑مثل روانیا شده دود واقعا

هرچیم میگم به مامانم میگه تو چرا با اون پسره حرف میزنی میری بیرون(با یعنی پسری حرف میزنم من خانواده اون در جریانه کلا منم مامانم میدونه فقط بابام خبر نداره)

هرچی میگم ربط میده به اون کلا،میگه تو ۲ساعت میری بیرون من چیزی میگم😭

کمکم کنید و زخم زبون نزنید 

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج نقش بیشتری رو میتونه تو زندگی ایفا کنه تا بابات

درست حرف بزن

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
گناه داره بهش بگو خودت رو بزار جای اون خانومه 

خانومش بده واقعا بده 

زنگ میزنه فوش میده بهش خودم دیدم چقد بی ادبه واقعا 

به تو ربطی نداره چش و گوشتو ببند

منم دارم تو این خونه زندگی میکنم چطور واقعا اینکارو کنم

شمام باشید نمیتونید

دخالت نکن عزیزم

بخدا کاری ندارم ولی امروز واقعا عصبی شدم

همینکه بابام رفت آقا اومد کلید بگیره

یه کلید دادن چقد طول میکشه؟۲۰ دیقه؟؟

منم دارم تو این خونه زندگی میکنم چطور واقعا اینکارو کنم شمام باشید نمیتونید

این یه مسله شخصی مامانته 

ایشون بزرگسال و صلاح خودشو میدونه 

بهتره پدر متوجه نشن شما مراقب این بخش باش 

تا چیزی لو نرفته آرامش برقراره پس لطفا دخالت نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ