2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت ظلمه خو

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 30 پست
دلتو ب پاکدامی خوش نکن  خیلی پسرا بخاطر اینکه تو جامعه جا نیفتاده پسسرم اید باکره باشه ازش هیچ ...

عزیزم من گفتم فرضو بر این میزاریم که یکی از طرفین واقعا باکره باشه و این ظلمه به اون چه دختر چه پسر

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
عزیزم من گفتم فرضو بر این میزاریم که یکی از طرفین واقعا باکره باشه و این ظلمه به اون

منم فرضو گذاشتم و هزاران دختر در حقشوون ظلم شده 

دخترا انگشت شمارن اما پسرا ..... 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فرضو گذاشتم و هزاران دختر در حقشوون ظلم شده  دخترا انگشت شمارن اما پسرا .....

عزیزم حرفی که شما میزنی درست 

ولی  من دارم این موردو میگم فعلا

دلتو ب پاکدامی خوش نکن  خیلی پسرا بخاطر اینکه تو جامعه جا نیفتاده پسسرم اید باکره باشه ازش هیچ ...

اسی نمیگه کار پسرایی که رابطه داشتن و با دختر باکره ازدواج میکنن، ظلم نیست ...

چه دختر چه پسر اگه قبل ازدواج رابطه داشته باشن و با باکره ازدواج کنن، ظلم کردن به طرف مقابلشون، فرقی نمیکنه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
کاش عمل ترمیم و جود نداشت و همه باهم صادق بودن 🙂

پس ای کاش برا پسرا هم گواهی وجود داشت ...

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
کاش عمل ترمیم و جود نداشت و همه باهم صادق بودن 🙂

من بخاطر فویا 

و بخاطر چنین چیزی که بود 

بعد ازدواج دختر بودم

خیلی اذیت شدم تا بالاخره نزدیک هفت سال بعد

عمل کردم و تونستم با زن بودنم کنار بیام

با یه معاینه ساده معلوم میشه کاملا

الان من زیاد شنیدم پسرایی که اصطلاحا بچه خونواده ان سرشون به درس و کار بوده نه عیاشی و هرزگی و رابطه اینا نداشتن ، قبل عقد از دختر گواهی خواستن و بعد عقد کردن

، چیزی که حتی تا هفت هشت سال پیش حتی حرف زدن در موردش عیب بود ولی از بس بعضیا بی ترمز شدن ادمای آبرو دار نمیخوان شریک زندگیشون گذشته بدی داشته باشه

تو همون معاینه رابطه از پشت هم مشخص میشه دیگه بقیه اش میمونه اعتماد به طرف و اصالت خانواده اش و شناخت دوران آشنایی

عجب 
با یه معاینه ساده معلوم میشه کاملا الان من زیاد شنیدم پسرایی که اصطلاحا بچه خونواده ان سرشون به درس ...

دقیقا 🙂 

درسته با معاینه مشخص میشه 

ولی خب کسی شب ازدواج معاینه نمیکنه  همسرشو چک کنه ببینه دوخته یا خیر 😂