2777
2789

خيلي قشنگه ببين 

حتي اگه اخرشم خوب نباشه انقدر فيلم رديفيه ك ارزش ديدن زاره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي قشنگه ببين 

حتي اگه اخرشم خوب نباشه انقدر فيلم رديفيه ك ارزش ديدن زاره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من دیشب سلام بمبئی رو دیدم خیلی رمانتیک بود کلی باهاش گریه کردم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عاااالیه بی صبرانه هر هفته منتظرم قسمت بعد بیاد

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
میگم کریشما که با سوراج عروسی نکرد چرا باهاش عروسی نکرد چخ طور کریشما به علی یه خبرم نداد

چون میترسیداگه سوراج بفهمه  یه بلای سر علی بیاره ولی نفهمیدم چیشد عروسی نکردپس اون عکساکه داداشش نشون علی داد چی بود؟بعداینکه چطورازعلی بچه دارشدآخه اونروزکه عقدکردن شبش علی رودزدیدن

خدایامرسی