2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی میشه اینقدر یه خانواده خدانشناس و بی وجدان باشن؟!!! خدا لعنت کنه همچین آدمهایی رو .

خدا صبرت بده .احسنت که دیگه بچه دار نشدی .ان شالله دامادی پسرت رو ببینی و روی آرام و شاد زندگی رو 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
واقعا یعنی میشه اینقدر یه خانواده خدانشناس و بی وجدان باشن؟!!! خدا لعنت کنه همچین آدمهایی رو . خدا ...

هیچی وجدان ندارن من هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون

ممنون عزیزم برام دعا کنید

هرجی پیش خانوادم گریه کردم که بزارید بچمو رو مهریم بردارم بعد طلاقمو میگیرم میگفتن اجازه نداری بچتو ...

سلام عزیزم شما نمیتونید محل زندگیتونو عوض کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نه هرچی به شوهرم میگم قبول نمیکنه

کم کم با سیاست

اول همسرتون رو ببرید پیش مشاور و هم خودتون هم برید

چون الان خودتون بیشتر نیاز دارید

پسرتون تو سن حساسیه و خدایی نا کرده روش تاثیر نذاره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

کم کم با سیاست اول همسرتون رو ببرید پیش مشاور و هم خودتون هم برید چون الان خودتون بیشتر نیاز دارید ...

پسر خیلی منم درک میکنه همیشه میگه من تو سختی کنارتون بودم همه چی رو با چشم خودم دیدم قربونش برم من دیگه چیزی برا خودم نمیخوام فقط میخام پسرمو طوری تربیت کنم که حتی یک ذره اخلاقش مثل خانواده پدریش نباشه

پسر خیلی منم درک میکنه همیشه میگه من تو سختی کنارتون بودم همه چی رو با چشم خودم دیدم قربونش برم من د ...

درسته ولی ممکنه پسرتون تو خودش بریزه و خب خدایی نکرده به سن بلوغ برسه افسرده شه

[QUOTE=333246573]درسته ولی ممکنه پسرتون تو خودش بریزه و خب خدایی نکرده به سن بلوغ برسه افسرده شه[/QUOTEاره میدونم بی تاثیر نیست شوهرم که قبول نمیکنه بیاد مشاوره ولی یادمه چند سال پیش که رفتم مشاوره بیشترین اصرارشون طلاق بود

ولی پسرمو حتما میبرم

[QUOTE=333246573]درسته ولی ممکنه پسرتون تو خودش بریزه و خب خدایی نکرده به سن بلوغ برسه افسرده شه[/QU ...

بهترین کاره

حداقل پسرتون این وسط لطمه نبینه