بچه ها هتل هاي كوش آداسي مثل انتاليا توش برنامه هاي مختلف داره ؟؟ اخه من هتل اونج كانتي رفتم اصلا لازم نبود از هتل بيايم بيرون از بس توش برنامه داشت همه وقتت پر بود مثلا يه ساعتي يه گوشه اي كف پارتي بود تموم ميشد يه جاي ديگه بزن و برقص با نوشيدني رايگان بود شب ها يك گوشه بازارچه بود برنامه رقص هر شب به راه بود
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اونجا هم برنامه هاش خوبه . ولی کلا آنتالیا خیلی بهتره از همه جا . ولی کوش اداسی هم برنامه هاش خوبه . تو ساحلش بازی و کف پارتی و آتیش بازی اینا داره. اسم هتلی که رفتم اصلا یادم نیست . عالی بود
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
منم بار اولم هس با دختر دوسال و نیمم و همسرم میخوایم بریم کوش اداسی.واقعا نمیدونم با بچه میشه تفریحات دریایی و یا پارک ابی رفت یا نه؟اگه کسی تجربه رفتن به کوش اداسی با بچه داره میشه راهنمایی کنید
دخترم،بیش از اینکه تو به وجودم نیاز داشته باشی من به تو نیاز دارم ،به بودنت،بوییدنت،لمس وجودت.عاشقتم...
بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت هتل اروزن و باکیفیت بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون هتل گرفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.
لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز تور ارزون و خوب 26709011